Sheavõi 300 g

5,25 €
Kogus

Rafineeritud sheavõi

  • Sheavõi on niisutav ja hästi imenduv nahka pehmendav võie, mis taastab naha elastsuse.
  • Rasvas leiduvad antioksüdandid pidurdavad ja reguleerivad vabade radikaalide teket. 
  • Vitamiinidest sisaldab sheavõi A, E ja F vitamiini. 
  • Rafineeritud sheavõi on heleda värvusega ja lõhnatu.

Sheavõid valmistatakse Aafrikas kasvava võiseemnikupuu pähklitest. Relumee sheavõi pähklid kogutakse Ghaanas kohalike tootmisühistute poolt. Pähklite puhastamine, päikese käes kuivatamine ja pähklitest või pressimine toimub kohalikes kogukondades. See annab kohalikele naistele võimaluse peredele püsivat elatist teenida. Puhastus- ehk rafineerimisprotsess toimub Euroopas. Rafineeritud sheavõi on helekollast või valget tooni. Rafineerimise käigus muutub sheavõi konsistents ühtlasemaks, eemaldatakse spetsiifiline lõhn ja värvus muutub heledamaks. 

Sheavõi kosmeetikas

Sheavõi võib toitvaks kreemiks kasutada otse purgist võetuna, kuid see leiab laialt kasutust ka erinevate kosmeetikaretseptide toorainena.

Sheavõi on ideaalne komponent vahustatud võide valmistamiseks. Selle koostis on kergem ja õhulisem kui puhtal sheavõil ning pealekandmine on pehmema tekstuuri tõttu samuti mugavam. Õli-vees baasil kreemides kasutades aitab sheavõi kreemi paksendada. Samuti kasutatakse sheavõid tihti komponendina huulepulga ja huulepalsami koostises. 

Sheavõi on seebis laialdaselt kasutusel tema suure steariinhappe sisalduse tõttu. Steariinhape annab seebile kõvaduse. Sheavõis leiduv oleiinhape aga niisutavuse. Sheavõi kasutamine seebis tekitab tiheda ja väikesemullilise vahu, seepärast tuleb seda seebis kombineerida rasvadega, mis tagavad parema vahutavuse. Sheavõi hele värvus võimaldab valmistada ka hästi heledat värvi seepi.

Sheavõi pakend

Sheavõi on pakendatud PET purki. Soovitame purki taaskasutada isetehtud kehakoorija vms jaoks. Enne taaskasutamisel puhasta purk korralikult, et vältida toote rääsumist. PET purk kannatab pesemist 40 kraadi juures, seetõttu nõudepesumasinas seda puhastada ei saa. Kui sa pakendit enam ei vaja, puhasta see korralikult ja sorteeri pakendina. 

Valiku sheavõid sisaldavate kosmeetikumide retsepte leiad siit.

Loe artiklit sheavõist ja selle kasutamisest.

INCI
Butyrospermum Parkii(Shea) Butter
Parim enne
14.02.21
Valmistamise meetod
rafineeritud
Kasutamine
Toode on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks.
Tooraine
Looduslik tooraine
Pakend
Plastpurk
Tooterühm
taimne õli
45365

Lisainfo

INCI
Butyrospermum Parkii(Shea) Butter
Parim enne
14.02.21
Valmistamise meetod
rafineeritud
Kasutamine
Toode on mõeldud ainult välispidiseks kasutamiseks.
Tooraine
Looduslik tooraine
Pakend
Plastpurk
Tooterühm
taimne õli

Teile võib meeldida ka

Küsimus
Selle toote kohta ei ole küsimusi

Kommentaarid Kõik hinnangud

Hinne 
star star star star star

Hinnang

Sheavõist sai tehtud huuleläiget. Jah, kasutaksin vajadusel veelgi ning soovitan soojalt ka teistele.:)

Hinne 
star star star star star

Hinnang

Ma olen siit nüüd mitmeid asju tellinud ja olen kõigega väga rahul. Sellest sheavõist valmistasin oma esimese kehavahu, mis koos teiste õlidega, tuli väga mõnna ja vaatasin siit lehelt ka juhendit. Huulepulkasid, küünlaid ja seepe olen samuti teinud. Aitäh ja soovitan teistele huvilistelegi siit tellida! :)

Hinne 
star star star star star

Hinnang

-

Kirjuta oma hinnang

Sheavõi 300 g

Sheavõi 300 g

Rafineeritud sheavõi

  • Sheavõi on niisutav ja hästi imenduv nahka pehmendav võie, mis taastab naha elastsuse.
  • Rasvas leiduvad antioksüdandid pidurdavad ja reguleerivad vabade radikaalide teket. 
  • Vitamiinidest sisaldab sheavõi A, E ja F vitamiini. 
  • Rafineeritud sheavõi on heleda värvusega ja lõhnatu.

Sheavõid valmistatakse Aafrikas kasvava võiseemnikupuu pähklitest. Relumee sheavõi pähklid kogutakse Ghaanas kohalike tootmisühistute poolt. Pähklite puhastamine, päikese käes kuivatamine ja pähklitest või pressimine toimub kohalikes kogukondades. See annab kohalikele naistele võimaluse peredele püsivat elatist teenida. Puhastus- ehk rafineerimisprotsess toimub Euroopas. Rafineeritud sheavõi on helekollast või valget tooni. Rafineerimise käigus muutub sheavõi konsistents ühtlasemaks, eemaldatakse spetsiifiline lõhn ja värvus muutub heledamaks. 

Sheavõi kosmeetikas

Sheavõi võib toitvaks kreemiks kasutada otse purgist võetuna, kuid see leiab laialt kasutust ka erinevate kosmeetikaretseptide toorainena.

Sheavõi on ideaalne komponent vahustatud võide valmistamiseks. Selle koostis on kergem ja õhulisem kui puhtal sheavõil ning pealekandmine on pehmema tekstuuri tõttu samuti mugavam. Õli-vees baasil kreemides kasutades aitab sheavõi kreemi paksendada. Samuti kasutatakse sheavõid tihti komponendina huulepulga ja huulepalsami koostises. 

Sheavõi on seebis laialdaselt kasutusel tema suure steariinhappe sisalduse tõttu. Steariinhape annab seebile kõvaduse. Sheavõis leiduv oleiinhape aga niisutavuse. Sheavõi kasutamine seebis tekitab tiheda ja väikesemullilise vahu, seepärast tuleb seda seebis kombineerida rasvadega, mis tagavad parema vahutavuse. Sheavõi hele värvus võimaldab valmistada ka hästi heledat värvi seepi.