Rafineerimata kakaovõi kosmeetiliseks kasutamiseks
  • Rafineerimata kakaovõi kosmeetiliseks kasutamiseks

Kakaovõi rafineerimata

24,00 €
Pakend
Kogus

Rafineerimata kakaovõi

  • Mahe, rafineerimata toorkakakao Criollo kakaoubadest. Peruus valmistatud toorkakaod ei ole desodoreeritud ega rafineeritud, tootel on intensiivne ja tugev šokolaadine lõhn. 
  • Kakaovõis leiduvad Omega-9 rasvhapped aitavad säilitada naha pehmust ja elastsust. Naha elastsut tõstvate omaduste tõttu kasutatakse kakaovõid tihti raseduse ajal venitusarmide vältimiseks.
  •  Antioksüdantsete omadustega, aeglustab naha vananemise märkide tekkimist.
  • Aitab võidelda kõõma vastu ja selle kaudu toetab ka tervemat juuksekasvu.
  • Toetab haavade paranemist. Kakaovõis sisalduvatel Oomega-6 ja Oomega-3 rasvhapetel on põletikuvastane toime. Põletikuvastate omaduste tõttu toob see leevendust ka päikesepõletuse tõttu ärritunud nahale, aidates päevitust kinnistada ja pikendada.
  • Tekitab naha pinnale kaitsva kihi, mis ei lase niiskusel aurustuda, hoides nii ära naha liigse kuivamise.
  • Kakaovõi on poore ummistav ja ei sobi seetõttu igale näonahale.
 

Allahindlused

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

INCI
Theobroma cacao
Parim enne
07.22
Sobiv nahatüüp
Kuiv
Normaalne
Valmistamise meetod
külmpressitud
puhastamata, naturaalne
Tooraine
Looduslik tooraine
Tooterühm
taimne õli
805936-3

Lisainfo

INCI
Theobroma cacao
Parim enne
07.22
Sobiv nahatüüp
Kuiv
Normaalne
Valmistamise meetod
külmpressitud
puhastamata, naturaalne
Tooraine
Looduslik tooraine
Tooterühm
taimne õli

Teile võib meeldida ka

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Kakaovõi rafineerimata

Kakaovõi rafineerimata

Rafineerimata kakaovõi

  • Mahe, rafineerimata toorkakakao Criollo kakaoubadest. Peruus valmistatud toorkakaod ei ole desodoreeritud ega rafineeritud, tootel on intensiivne ja tugev šokolaadine lõhn. 
  • Kakaovõis leiduvad Omega-9 rasvhapped aitavad säilitada naha pehmust ja elastsust. Naha elastsut tõstvate omaduste tõttu kasutatakse kakaovõid tihti raseduse ajal venitusarmide vältimiseks.
  •  Antioksüdantsete omadustega, aeglustab naha vananemise märkide tekkimist.
  • Aitab võidelda kõõma vastu ja selle kaudu toetab ka tervemat juuksekasvu.
  • Toetab haavade paranemist. Kakaovõis sisalduvatel Oomega-6 ja Oomega-3 rasvhapetel on põletikuvastane toime. Põletikuvastate omaduste tõttu toob see leevendust ka päikesepõletuse tõttu ärritunud nahale, aidates päevitust kinnistada ja pikendada.
  • Tekitab naha pinnale kaitsva kihi, mis ei lase niiskusel aurustuda, hoides nii ära naha liigse kuivamise.
  • Kakaovõi on poore ummistav ja ei sobi seetõttu igale näonahale.