Bergamot eeterlik õli 12 ml

4,00 €
Kogus

star_border star_border star_border star_border star_border
(0)

Bergamoti eeterlik õli

100% eeterlik õli.

Bergamot on Itaaliast pärit apelsini ja sidruni ristand. Eeterlik õli pressitakse viljade koorest.

Bergamoti eeterliku õli lõhn on tsitruseline, kuid ka magus ja puuviljane, pisut vürtsika alatooniga. 

Kasuta lõhnakombinatsioonides koos geraaniumi, eukalüpti, lavendli, sidruni, patšuli ja ylang-ylangi eeterliku õliga.  

Aroomiteraapias kasutatakse bergamoti eeterlikku õli ärevuse ja stressi leevendajana. Bergamoti eeterlikul õlil on meeliülendav, värskendav ja ergutav toime. Bergamoti eeterlik õli on üks parfüümide valmistamise peamisi koostisosi, kuna tal on omadus kinnistada ja tugevdada lõhnabuketti. Farmaatsiatööstuses kasutatakse bergamoti eeterlikku õli antiseptiliste ja antibakteriaalsete omaduste tõttu. 

NB! Kuna bergamoti eeterlik õli võib muuta naha UV-kiirte vastu tunudlikuks, ei ole soovitav kanda seda nahale 12 tundi enne päikese kätte minekut. 

INCI
Oleum citrus bergamia (Limoneen, linalool, tsitronellool, tsitraal)
Parim enne
Avatuna säilib 12 kuud
Tooraine
Looduslik tooraine
Kasutamine kosmeetikas
Soovitame kasutada kuni 1% toote massist (1 g 100 g kohta), näohooldustoodetes alla 0,5%. Silmaümbruse piirkonnas mitte kasutada! Eeterlik õli lisada jahtumisfaasis (u 35-40 C juures) , et vähendada eeterlike õlide lendumist
Kasutamine küünaldes
Maksimaalne doseering NatureWax C3 - 6%
Ohutus
Allaneelamisel halva enesetunde korral pöörduda viivitamatult arsti poole. Kokkupuutel nahaga võib põhjustada ülitundlikkust. Kahjulik veeorganismidele, võib põhjustada pikaajalist vesikeskkonda kahjustavat toimet.
Mitte kasutada raseduse ajal.
Toode on mõeldud välispidiseks kasutamiseks. Kasutada ainult lahjendatult. Vältida silma sattumist. Hoida laste eest.
Pakend
klaaspudel
Tooterühm
eeterlik õli
806316

Lisainfo

INCI
Oleum citrus bergamia (Limoneen, linalool, tsitronellool, tsitraal)
Parim enne
Avatuna säilib 12 kuud
Tooraine
Looduslik tooraine
Kasutamine kosmeetikas
Soovitame kasutada kuni 1% toote massist (1 g 100 g kohta), näohooldustoodetes alla 0,5%. Silmaümbruse piirkonnas mitte kasutada! Eeterlik õli lisada jahtumisfaasis (u 35-40 C juures) , et vähendada eeterlike õlide lendumist
Kasutamine küünaldes
Maksimaalne doseering NatureWax C3 - 6%
Ohutus
Allaneelamisel halva enesetunde korral pöörduda viivitamatult arsti poole. Kokkupuutel nahaga võib põhjustada ülitundlikkust. Kahjulik veeorganismidele, võib põhjustada pikaajalist vesikeskkonda kahjustavat toimet.
Mitte kasutada raseduse ajal.
Toode on mõeldud välispidiseks kasutamiseks. Kasutada ainult lahjendatult. Vältida silma sattumist. Hoida laste eest.
Pakend
klaaspudel
Tooterühm
eeterlik õli
Küsimus
Selle toote kohta ei ole küsimusi

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Bergamot eeterlik õli 12 ml

Bergamot eeterlik õli 12 ml

Bergamoti eeterlik õli

100% eeterlik õli.

Bergamot on Itaaliast pärit apelsini ja sidruni ristand. Eeterlik õli pressitakse viljade koorest.

Bergamoti eeterliku õli lõhn on tsitruseline, kuid ka magus ja puuviljane, pisut vürtsika alatooniga. 

Kasuta lõhnakombinatsioonides koos geraaniumi, eukalüpti, lavendli, sidruni, patšuli ja ylang-ylangi eeterliku õliga.  

Aroomiteraapias kasutatakse bergamoti eeterlikku õli ärevuse ja stressi leevendajana. Bergamoti eeterlikul õlil on meeliülendav, värskendav ja ergutav toime. Bergamoti eeterlik õli on üks parfüümide valmistamise peamisi koostisosi, kuna tal on omadus kinnistada ja tugevdada lõhnabuketti. Farmaatsiatööstuses kasutatakse bergamoti eeterlikku õli antiseptiliste ja antibakteriaalsete omaduste tõttu. 

NB! Kuna bergamoti eeterlik õli võib muuta naha UV-kiirte vastu tunudlikuks, ei ole soovitav kanda seda nahale 12 tundi enne päikese kätte minekut.