Roheline sidrun eeterlik õli 12 ml
  • Roheline sidrun eeterlik õli 12 ml

Roheline sidrun eeterlik õli 12 ml

4,00 €
Kogus

star_border star_border star_border star_border star_border
(0)

Roheline sidrun eeterlik õli

Rohelise sidruni eeterliku õli saadakse sidruni koortest pressimise teel. Eeterliku õli lõhn on värske ja intensiivne.

Aroomiteraapias kasutatakse rohelise sidruni eeterlikku õli tuju tõstvate, puhastavate ja antiseptiliste omaduste tõttu. 

Rohelise sidruni eeterlik õli sobib lõhnasegudesse teiste tsitruseliste eeterlike õlidega (greip, magus apelsin), piparmündi ja lavendli eeterliku õliga.

 

INCI
Oleum citrus limonum
Parim enne
Avatuna säilib 12 kuud
Allergeenid
limoneen, tsitraal
Tooraine
Looduslik tooraine
Kasutamine kosmeetikas
Soovitame kasutada kuni 1% toote massist (1 g 100 g kohta), näohooldustoodetes alla 0,5%. Silmaümbruse piirkonnas mitte kasutada! Eeterlik õli lisada jahtumisfaasis (u 35-40 C juures) , et vähendada eeterlike õlide lendumist
Kasutamine küünaldes
Maksimaalne doseering NatureWax C3 - 6%
Aroomiõli kasutamine
Külmmeetodil seebi valmistamisel soovitame kasutada 30 g aroomiõli 1 kg rasvade kohta, kuummeetodi 15-20 g 1 kg rasvade kohta.
Ohutus
Allaneelamisel halva enesetunde korral pöörduda viivitamatult arsti poole. Kokkupuutel nahaga võib põhjustada ülitundlikkust. Kahjulik veeorganismidele, võib põhjustada pikaajalist vesikeskkonda kahjustavat toimet.
Toode on mõeldud välispidiseks kasutamiseks. Kasutada ainult lahjendatult. Vältida silma sattumist. Hoida laste eest.
Pakend
klaaspudel
Tooterühm
eeterlik õli
806333

Lisainfo

INCI
Oleum citrus limonum
Parim enne
Avatuna säilib 12 kuud
Allergeenid
limoneen, tsitraal
Tooraine
Looduslik tooraine
Kasutamine kosmeetikas
Soovitame kasutada kuni 1% toote massist (1 g 100 g kohta), näohooldustoodetes alla 0,5%. Silmaümbruse piirkonnas mitte kasutada! Eeterlik õli lisada jahtumisfaasis (u 35-40 C juures) , et vähendada eeterlike õlide lendumist
Kasutamine küünaldes
Maksimaalne doseering NatureWax C3 - 6%
Aroomiõli kasutamine
Külmmeetodil seebi valmistamisel soovitame kasutada 30 g aroomiõli 1 kg rasvade kohta, kuummeetodi 15-20 g 1 kg rasvade kohta.
Ohutus
Allaneelamisel halva enesetunde korral pöörduda viivitamatult arsti poole. Kokkupuutel nahaga võib põhjustada ülitundlikkust. Kahjulik veeorganismidele, võib põhjustada pikaajalist vesikeskkonda kahjustavat toimet.
Toode on mõeldud välispidiseks kasutamiseks. Kasutada ainult lahjendatult. Vältida silma sattumist. Hoida laste eest.
Pakend
klaaspudel
Tooterühm
eeterlik õli
Küsimus
Selle toote kohta ei ole küsimusi

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Roheline sidrun eeterlik õli 12 ml

Roheline sidrun eeterlik õli 12 ml

Roheline sidrun eeterlik õli

Rohelise sidruni eeterliku õli saadakse sidruni koortest pressimise teel. Eeterliku õli lõhn on värske ja intensiivne.

Aroomiteraapias kasutatakse rohelise sidruni eeterlikku õli tuju tõstvate, puhastavate ja antiseptiliste omaduste tõttu. 

Rohelise sidruni eeterlik õli sobib lõhnasegudesse teiste tsitruseliste eeterlike õlidega (greip, magus apelsin), piparmündi ja lavendli eeterliku õliga.