Maasikas aroomiõli (Strawberry) 10 ml

2,90 €
Kogus

star_border star_border star_border star_border star_border
(0)

Maasikas aroomiõli

Selle aroomiõli lõhn pudelis erineb oluliselt valmistoote lõhnast. Lõhnast aru saamiseks soovitan tilgutada paar tilka näiteks majapidamispaberile ja nuusutada mõne aja pärast.

Aroomiõli kasutamine kosmeetikas

100 g kosmeetikatoote lõhnastamisel kasuta 10 -20 tilka, ühest pudelist piisab 1-2 kg kosmeetikatoodete lõhnastamiseks. Ära kasuta aroomiõli huuletoodetes.

Aroomiõli kasutamine seebi valmistamisel

Seebimassi lõhnastamisel kasuta kuni 20 tilka aroomiõli 100 g seebimassi kohta, ühest pudelist piisab 1 kg seebi lõhnastamiseks.

Ise tehtud seebi sees kasutamisel sõltub aroomiõli kogus kasutatavast seebi valmistamise tehnoloogiast. Külmmeetodi puhul saab ühe pudeli aroomiõliga lõhnastada u 0,5 kg isetehtud seepi, kuummeetodi puhul kuni 1 kg.

Aroomiõli kasutamine küünalde valmistamisel

Küünalde valmistamine - ühest pudelist piisab kuni 0,5 kg sojavaha lõhnastamiseks

Aroomiõli ohutus on testitud vastavalt International Fragrance Association (IFRA) standardile, mis määrab ära maksimaalse ohutu kasutusmäära, mida ületada ei tohi. Kasutusmäärad sõltuvad toote tüübist, kui tundlik on nahk antud piirkonnas ja kui pikaajaline on kokkupuude. Sellest lähtuvalt on aroomiõli maksimaalsed ohutud kasutusmäärad tootegruppide kaupa alljärgnevad:

  • Huuletooted, suuvesi ja hambapasta – aroomiõli kasutamine ei ole lubatud
  • Deodorandid ja higistamisvastased ained - maksimaalselt 1,39%. 
  • Tooted raseeritud nahale, lastele mõeldud tooted, kehakreemid, kehaõlid, jalahooldustooted ja parfüümid, pesuvahendid (seep, šampoon, palsam) maksimaalselt 6,6%

Aroomiõli on tehislikult valmistatud lõhnaaine. INCI: Parfum (benzyl benzoate)

INCI
INCI: Parfum (benzyl benzoate)
Ohutus
Lahjendamata aroomiõli võib põhjustada allergilist nahareaktsiooni. Tuleohtlik vedelik ja aur. Mürgine veeorganismidele.
Pakend
klaaspudel
Tooterühm
aroomiõli
806339

Lisainfo

INCI
INCI: Parfum (benzyl benzoate)
Ohutus
Lahjendamata aroomiõli võib põhjustada allergilist nahareaktsiooni. Tuleohtlik vedelik ja aur. Mürgine veeorganismidele.
Pakend
klaaspudel
Tooterühm
aroomiõli
Küsimus
Selle toote kohta ei ole küsimusi

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Maasikas aroomiõli (Strawberry) 10 ml

Maasikas aroomiõli (Strawberry) 10 ml

Maasikas aroomiõli

Selle aroomiõli lõhn pudelis erineb oluliselt valmistoote lõhnast. Lõhnast aru saamiseks soovitan tilgutada paar tilka näiteks majapidamispaberile ja nuusutada mõne aja pärast.

Aroomiõli kasutamine kosmeetikas

100 g kosmeetikatoote lõhnastamisel kasuta 10 -20 tilka, ühest pudelist piisab 1-2 kg kosmeetikatoodete lõhnastamiseks. Ära kasuta aroomiõli huuletoodetes.

Aroomiõli kasutamine seebi valmistamisel

Seebimassi lõhnastamisel kasuta kuni 20 tilka aroomiõli 100 g seebimassi kohta, ühest pudelist piisab 1 kg seebi lõhnastamiseks.

Ise tehtud seebi sees kasutamisel sõltub aroomiõli kogus kasutatavast seebi valmistamise tehnoloogiast. Külmmeetodi puhul saab ühe pudeli aroomiõliga lõhnastada u 0,5 kg isetehtud seepi, kuummeetodi puhul kuni 1 kg.

Aroomiõli kasutamine küünalde valmistamisel

Küünalde valmistamine - ühest pudelist piisab kuni 0,5 kg sojavaha lõhnastamiseks