Porgandiõli
  • Porgandiõli

Porgandiõli 100 ml

5,00 €

(5,00 € 100 ml)

Kogus

star_border star_border star_border star_border star_border
(0)

Porgandiõli omadused:

  • Porgandiõli sisaldab B-, A-, C- ja E-vitamiini.
  • Betakaroteeni sisalduse tõttu sobib porgandiõli kasutamiseks enne ja pärast päevitamist. Porgandiõli rahustab põlenud nahka ja aitab säilitada pruuni jumet.
  • Päevalilleõli baasil valmistatud porgandi leotisõli on kiiresti imenduv ja nahka pehmendav.
  • Õli oranž värv muudab naha jumekamaks.
  • mõjub pinguldavat ja naha elastsust tõstvalt

Ettevaatust! Oranži värvi tõttu võib määrida riideid!

Porgandiõli kasutamine:

Iluprotseduuride kiirendamiseks võid lisada mõne tilga porgandiõli niisutava kreemi sisse. Ise valmistatud kreemis võid asendada osa õlidest porgandõliga, kuid edukalt saab õli segada ka poekreemi sisse. Seda võid teha kasvõi peopesas enne niisutava kreemi nahale kandmist. 

Kehahooldus porgandiõliga: lisa õli massaažiõlisegusse (nt koos mandliõliga), kasuta lihtsalt kehaõlina või valmista võie koos sheavõi või kakaovõiga. Sellise võide igapäevane kasutamine annab ka kauni jume.

Porgandiõli on 100% naturaalne toode, mis ei sisalda säilitusaineid ega sünteetilisi lisaaineid. Toode sobib ka veganitele. 

Porgandõli valmistamine

Leotisõli valmistamiseks leotatakse taimseid komponente baasõlis. Porgandiõli valmistamiseks segatakse porgandi kontsentaat ja päevalilleseemneõli. Leotist hoitakse 7-10 päeva, seejärel filtreeritakse välja tahked osad ja toode pakendatakse. 

Kosmeetika valmistamine porgandiõliga

Porgandiõli on tumeoranži värvi ja sõltuvalt kogusest kosmeetika retseptis on toote värv oranžist helekollaseni.

Porgandiõli sobib erinevatele nahatüüpidele, ka probeemsele nahale, kuna leotisõli komedogeensuse näitaja on madal (0-2). Õli konsistents on pigem vedelamapoolne. Porgandiõli on lõhnatu ja selle kasutamine ei muuda toote lõhna.

Retseptid porgandiõliga:

Lihtne porgandivõie on rammus võie, mis koosneb porgandiõlist ja sheavõist.

Kerge porgandikreem on veebaasil kreem Olivem 1000 emulgaatoriga, mis imendub  kiiresti nahka ja aitab võidelda ka naha veepuudusega.

Porgandiõli kasutamine seebi valmistamisel

Porgandiõli kasutamine seebimassist seebi valmistamisel

Seebimassist seebi valmistamisel tuleb jälgida lisandite maksimaalset lubatud kogust: aroomiõlid, võid, õlid ja seebivärv ei saa ületada 25 g 1 kg seebi kohta. Porgandiõli kosmeetilised mõjud jäävad seebi sees tagasihoidlikuks, peamiselt toimib porgandiõli seebi sees värvi andjana. Fotol eespool olev porgandiõliga toonitud seep on valmistatud läbipaistvast seebimassist, tagumine kitsepiimaga seebimassist

Porgandiõli seebikiviga seebi valmistamisel

Porgandiõli  saab seebis kasutada täiendava õlina, liiga suur kogus muudab seebi pehmeks. Seetõttu on porgandiõli hea kasutada seebis koos tahkete võidega, mis lisavad seebile tugevust: näiteks koos kookosrasva, sheavõi või kakaovõiga. Porgandiõli kogus seebis võiks jääda alla 20 %. 

Porgandiõli seebistumisarv on 0,135.

INCI
INCI: Dunaliella Salina Extract & Helianthus Annus Seed Oil
Parim enne
07.22
Sobiv nahatüüp
Kuiv
Normaalne
Vananev
Tooraine
Looduslik tooraine
Päritolumaa
Suurbritannia
Pakend
100 ml plastpudel
Tooterühm
taimne õli
5937

Lisainfo

INCI
INCI: Dunaliella Salina Extract & Helianthus Annus Seed Oil
Parim enne
07.22
Sobiv nahatüüp
Kuiv
Normaalne
Vananev
Tooraine
Looduslik tooraine
Päritolumaa
Suurbritannia
Pakend
100 ml plastpudel
Tooterühm
taimne õli
Küsimus
Selle toote kohta ei ole küsimusi

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Porgandiõli 100 ml

Porgandiõli 100 ml

Porgandiõli omadused:

  • Porgandiõli sisaldab B-, A-, C- ja E-vitamiini.
  • Betakaroteeni sisalduse tõttu sobib porgandiõli kasutamiseks enne ja pärast päevitamist. Porgandiõli rahustab põlenud nahka ja aitab säilitada pruuni jumet.
  • Päevalilleõli baasil valmistatud porgandi leotisõli on kiiresti imenduv ja nahka pehmendav.
  • Õli oranž värv muudab naha jumekamaks.
  • mõjub pinguldavat ja naha elastsust tõstvalt

Ettevaatust! Oranži värvi tõttu võib määrida riideid!

Porgandiõli kasutamine:

Iluprotseduuride kiirendamiseks võid lisada mõne tilga porgandiõli niisutava kreemi sisse. Ise valmistatud kreemis võid asendada osa õlidest porgandõliga, kuid edukalt saab õli segada ka poekreemi sisse. Seda võid teha kasvõi peopesas enne niisutava kreemi nahale kandmist. 

Kehahooldus porgandiõliga: lisa õli massaažiõlisegusse (nt koos mandliõliga), kasuta lihtsalt kehaõlina või valmista võie koos sheavõi või kakaovõiga. Sellise võide igapäevane kasutamine annab ka kauni jume.

Porgandiõli on 100% naturaalne toode, mis ei sisalda säilitusaineid ega sünteetilisi lisaaineid. Toode sobib ka veganitele.