Rafineerimata toorkakaovõi nööbid
Rafineerimata toorkakaovõi nööbid

Kakaovõi nööbid 200 g

5,42 €

(2,71 € 100 g)

Mahe rafineerimata kakaovõi on intensiivse ja tugeva šokolaadi lõhnaga. Rafineerimata kakaovõi valmistamiseks kasutatud kakaooad kasvatatakse Pangoa põllumajandusühistus Satipos, Peruus.

Toorkakaovõis säilivad parimad omadused

Kakaooad kuumutatakse maksimaalselt 40 kraadini, et eraldada ubasid kattev kest. Kakaopasta, mida kasutatakse, on külmpressitud, pressimisel ei kuumene temperatuur üle 30 kraadi. Kakaovõid, mille temperatuur ei ületa töötlemisel 42 kraadi, nimetatakse toorkakaoks, kus kõik nahale kasulikud antioksüdandid ja muud mikroelemendid on säilinud.

Kakaovõi on väikeste nööpide kujul. Nende valmistamine ei erine kuidagi suurte plokkidena toodetud kakaovõist, omadused ja tootmisviis on sarnased,nööpide valmistamiseks täiendavalt toodet ei töödelda. Kuju vahe tuleneb sellest, et pressitud vedelat kakaovõid ei valata suurde kasti tahkuma, vaid tilgutatakse alusele ja iga väike ports kõveneb eraldi. 

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Kirjeldus

Nööpide kujul kakaovõid on lihtne doseerida

Väikeseid kakaovõi nööpe on lihtne doseerida. Nööbid on erineva suurusega, kuid keskmine kaal on umbes 2 g. 

Suviseks ja talviseks kasutamiseks

Kakaovõis leiduvad Oomega-9 rasvhapped aitavad säilitada naha elastsust ja pehmust. Antioksüdantsed omadused aeglustavad naha vananemise märkide tekkimist.

Võis leiduvatel Oomega-6 ja Oomega-3 rasvhapetel on põletikuvastane toime. Seetõttu aitab see leevendada ka päikesepõletuse tõttu ärritunud nahka, aidates päevitust kinnistada ja pikendada. Kuigi kakaovõi toetab päevitamist, ei sobi see asendama päikekaitsekreemi, kuna tal puudub UV kiirgust blokeeriv toime. 

Kakaovõi tekitab naha pinnale niiskust nahas hoidva kaitsekihi ja sobib seetõttu eriti hästi huulepalsami koostisesse.

Poore ummistava võina ei sobi kakaovõi siiski igale näonahale. Probleemse naha puhul tasuks näol eelistada sheavõid.

Toode sobib ECOCERT sertifikaadiga kosmeetika valmistamiseks.

Kakaovõi säilitamine

Kakaovõid tuleb säilitada toatemperatuuril valguse eest kaitstult. Toode on pakendatud taassuletavasse valguskindlasse ja õhukindlalt suletavasse pakendisse. 

Relumees müüdavad kakaovõi nööbid on mõeldud kosmeetiliseks kasutamiseks.

Tooteinfo

806631

Toote andmed

Parim enne
03.22
Valmistamise meetod
puhastamata, naturaalne
Sobiv nahatüüp
Kuiv
Normaalne
Vananev
Tooraine
Looduslik tooraine
Tooterühm
taimne õli
Sertifikaadid
Mahetoode

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Kakaovõi nööbid 200 g

Kakaovõi nööbid 200 g

Mahe rafineerimata kakaovõi on intensiivse ja tugeva šokolaadi lõhnaga. Rafineerimata kakaovõi valmistamiseks kasutatud kakaooad kasvatatakse Pangoa põllumajandusühistus Satipos, Peruus.

Toorkakaovõis säilivad parimad omadused

Kakaooad kuumutatakse maksimaalselt 40 kraadini, et eraldada ubasid kattev kest. Kakaopasta, mida kasutatakse, on külmpressitud, pressimisel ei kuumene temperatuur üle 30 kraadi. Kakaovõid, mille temperatuur ei ületa töötlemisel 42 kraadi, nimetatakse toorkakaoks, kus kõik nahale kasulikud antioksüdandid ja muud mikroelemendid on säilinud.

Kakaovõi on väikeste nööpide kujul. Nende valmistamine ei erine kuidagi suurte plokkidena toodetud kakaovõist, omadused ja tootmisviis on sarnased,nööpide valmistamiseks täiendavalt toodet ei töödelda. Kuju vahe tuleneb sellest, et pressitud vedelat kakaovõid ei valata suurde kasti tahkuma, vaid tilgutatakse alusele ja iga väike ports kõveneb eraldi.