Avokaadoõli mahe 100 ml

Avokaadoõli mahe 100 ml

5,42 €

Mahe, kollakasrohelise värvusega avokaadoõli.

INCI: persea gratissima õli *

* pärit mahepõllumajandusest. Orgaaniline kosmeetikatoode, mille on sertifitseerinud Ecocert Greenlife vastavalt Ecocert / Cosmos standardile Säilitamine jahedas ja kuivas kohas, valguse eest kaitstult

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Kirjeldus

Kui soovid kasutada seda taimset õli otse pudelist soovitame mugavamaks kasutamiseks juurde dosaatorit.

Tooteinfo

806671

Toote andmed

Rasvhappeline koostis
Palmitiinhape 14,0% Palmitoolhape 8%, Steariinhape 3%, Oleiinhape 60%, Linoolhape 12%, Linoleenhape 3,0%.
Rasvhapete omadused
Linoolhape aitab säilitada naha kaitsebarjääri. Kiire imendumise tõttu aitab see efektiivselt toitaineid naha alumistesse kihtidesse viia.
Oleiinhape aitab säilitada naha elastsust ja pehmust. Akneprobleemidega nahale ei pruugi suure oleiinhappe sisaldusega õlid sobida, sest need kiirendavad rasutootmist ja võivad nahaprobleeme võimendada.
Palmitiinhape on oluline koostisosa eelkõige tahketes rasvades. See on antimikroobsete omadustega komponent, mis kaitseb nahka soovimatute väliste elementide eest ning aitab naha pinnale kaitsekihti tekitada.
Palmitoolhapet leidub kõigis naha kudedes. Vananedes selle tootmine väheneb, seetõttu on palmitoollhape vajalik just küpsele nahale. Põletikuvastase ja antimikroobse toime tõttu aitab kaitsta põletiku eest ja toetab armide ja kriimude paranemist.
Steariinhape on tahke, vahataoline ja kõrge sulamistemperatuuriga. See annab taimsetele võidele nende tahke konsistentsi ja muudab vedelad õlid paksemaks. Steariinhape moodustab naha pinnale kaitsva kihi.
Sobiv nahatüüp
Kuiv
Normaalne
Vananev
Tooraine
Looduslik tooraine
Pakend
100 ml plastpudel
Sertifikaadid
EcoCert
Mahetoode

Sulle võib meeldida ka

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Avokaadoõli mahe 100 ml

Avokaadoõli mahe 100 ml

Mahe, kollakasrohelise värvusega avokaadoõli.

INCI: persea gratissima õli *

* pärit mahepõllumajandusest. Orgaaniline kosmeetikatoode, mille on sertifitseerinud Ecocert Greenlife vastavalt Ecocert / Cosmos standardile Säilitamine jahedas ja kuivas kohas, valguse eest kaitstult