Fraktsioneeritud kookosõli

Fraktsioneeritud kookosõli 100 ml

5,00 €

Fraktsioneeritud kookosõli

Kookosõlist saadud kerge ja kiiresti imenduv õli, mis ei jäta nahka rasvaseks. See siidine ja sametise tekstuuriga fraktsioneeritud kookosrasv on looduslike rasvhapete segu. Tooraineks kasutatakse ainult kookosõli, palmi- ega rapsiõli valmistamisel ei lisata. Õlis on eriti kõrge kaprüül- ja kapriinhappe (C8 ja C10 rasvhapped) sisaldus. See on neutraalse lõhnaga ja väga hea säilivusega vedel õli.

Sobib kasutamiseks kreemides, palsamites, lastele mõeldud toodetes või massaažiõlides, baasõliks eeterlike õlide segus ja õlipõhise parfüümi valmistamiseks. Kiiresti imenduv õli, mis ei ummista poore.

INCI: caprylic/capric triglycerides

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Kirjeldus

Kui soovid kasutada seda taimset õli otse pudelist soovitame mugavamaks kasutamiseks juurde dosaatorit.

Tooteinfo

806676

Toote andmed

Sobiv nahatüüp
Kuiv
Normaalne
Probleemne
Rasune
Tooraine
Looduslik tooraine
Tooterühm
taimne õli

Sulle võib meeldida ka

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Fraktsioneeritud kookosõli 100 ml

Fraktsioneeritud kookosõli 100 ml

Fraktsioneeritud kookosõli

Kookosõlist saadud kerge ja kiiresti imenduv õli, mis ei jäta nahka rasvaseks. See siidine ja sametise tekstuuriga fraktsioneeritud kookosrasv on looduslike rasvhapete segu. Tooraineks kasutatakse ainult kookosõli, palmi- ega rapsiõli valmistamisel ei lisata. Õlis on eriti kõrge kaprüül- ja kapriinhappe (C8 ja C10 rasvhapped) sisaldus. See on neutraalse lõhnaga ja väga hea säilivusega vedel õli.

Sobib kasutamiseks kreemides, palsamites, lastele mõeldud toodetes või massaažiõlides, baasõliks eeterlike õlide segus ja õlipõhise parfüümi valmistamiseks. Kiiresti imenduv õli, mis ei ummista poore.

INCI: caprylic/capric triglycerides