Kariibi marjad ja melon aroomiõli 30 ml

3,33 €

Eksootiliste marjade ja puuviljade kompott! Magus, aga mitte lääge lõhn. 

Aroomiõli sobib kasutamiseks seebis, küünaldes, kosmeetikas, difuuserites, lõhnavahades.

Aroomiõli kasutamine kosmeetikas

100 g kosmeetikatoote lõhnastamisel kasuta 10 -20 tilka, ühest pudelist piisab 3-6 kg kosmeetikatoodete lõhnastamiseks. Ära kasuta aroomiõli huuletoodetes.

Aroomiõli kasutamine seebi valmistamisel

Seebimassi lõhnastamisel kasuta kuni 20 tilka aroomiõli 100 g seebimassi kohta, ühest pudelist piisab 3 kg seebi lõhnastamiseks.

Ise tehtud seebi sees kasutamisel sõltub aroomiõli kogus kasutatavast seebi valmistamise tehnoloogiast. Külmmeetodi puhul saab ühe pudeli aroomiõliga lõhnastada u 1,5 kg isetehtud seepi, kuummeetodi puhul kuni 3 kg.

Aroomiõli kasutamine küünalde valmistamisel

Küünalde valmistamine - sojavaha küünalde valmistamisel kasuta kuni 6% vaha massist

Aroomiõli ohutusalane teave

Aroomiõli maksimaalsed ohutud kasutusmäärad vastavalt IFRA standardile on tootegruppide kaupa alljärgnevad:

  • Huuletooted, suuvesi ja hambapasta – aroomiõli kasutamine ei ole lubatud
  • Deodorandid ja higistamisvastased ained maksimaalselt 7,46%
  • Tooted raseeritud nahale, silmatooted, lastele mõeldud tooted, kehakreemid, kehaõlid jalahooldustooted ja parfüümid 89%
  • Näohooldustooted, näomaskid, kätekreemid, näomaskid maksimaalselt 46%
  • Tahked šampoonid ja kuivšampoonid maksimaaliselt 89%
  • Pesuvahendid (seep, šampoon, palsam) ei ole piiratud

INCI Parfum (Geraniol, Linalool, alpha-Hexylcinnamaldehyde, d-Limonene)

Toodet kasutada ainult lahjendatult. Lahjendamata aroomiõli võib põhjustada nahaärritust ja allergilist nahareaktsiooni.

Säilita aroomiõli suletud pakendis jahedas, kuivas ja pimedas kohas. Ideaalne säilitustemperatuur on 15-20° C.

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806736

Toote andmed

Lõhna kirjeldus
magus
marjane
puuviljane
värske
Tooraine
Sünteetiline tooraine.
Tooterühm
aroomiõli

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Kariibi marjad ja melon aroomiõli 30 ml

Kariibi marjad ja melon aroomiõli 30 ml

Eksootiliste marjade ja puuviljade kompott! Magus, aga mitte lääge lõhn. 

Aroomiõli sobib kasutamiseks seebis, küünaldes, kosmeetikas, difuuserites, lõhnavahades.

Aroomiõli kasutamine kosmeetikas

100 g kosmeetikatoote lõhnastamisel kasuta 10 -20 tilka, ühest pudelist piisab 3-6 kg kosmeetikatoodete lõhnastamiseks. Ära kasuta aroomiõli huuletoodetes.

Aroomiõli kasutamine seebi valmistamisel

Seebimassi lõhnastamisel kasuta kuni 20 tilka aroomiõli 100 g seebimassi kohta, ühest pudelist piisab 3 kg seebi lõhnastamiseks.

Ise tehtud seebi sees kasutamisel sõltub aroomiõli kogus kasutatavast seebi valmistamise tehnoloogiast. Külmmeetodi puhul saab ühe pudeli aroomiõliga lõhnastada u 1,5 kg isetehtud seepi, kuummeetodi puhul kuni 3 kg.

Aroomiõli kasutamine küünalde valmistamisel

Küünalde valmistamine - sojavaha küünalde valmistamisel kasuta kuni 6% vaha massist

Aroomiõli ohutusalane teave

Aroomiõli maksimaalsed ohutud kasutusmäärad vastavalt IFRA standardile on tootegruppide kaupa alljärgnevad:

  • Huuletooted, suuvesi ja hambapasta – aroomiõli kasutamine ei ole lubatud
  • Deodorandid ja higistamisvastased ained maksimaalselt 7,46%
  • Tooted raseeritud nahale, silmatooted, lastele mõeldud tooted, kehakreemid, kehaõlid jalahooldustooted ja parfüümid 89%
  • Näohooldustooted, näomaskid, kätekreemid, näomaskid maksimaalselt 46%
  • Tahked šampoonid ja kuivšampoonid maksimaaliselt 89%
  • Pesuvahendid (seep, šampoon, palsam) ei ole piiratud

INCI Parfum (Geraniol, Linalool, alpha-Hexylcinnamaldehyde, d-Limonene)

Toodet kasutada ainult lahjendatult. Lahjendamata aroomiõli võib põhjustada nahaärritust ja allergilist nahareaktsiooni.

Säilita aroomiõli suletud pakendis jahedas, kuivas ja pimedas kohas. Ideaalne säilitustemperatuur on 15-20° C.