Karitevoi (Shea) 300 g
  • Karitevoi (Shea) 300 g

Karitevoi (Shea) 300 g

5,25 €
Määrä

Raffinoitu karitevoi

  • Sheavoi on kosteuttava, hyvin imeytyvä ja ihoa pehmentävä voide, joka palauttaa ihon elastisuuden.
  • Voiteen sisältämät antioksidantit hidastavat ja säätelevät vapaiden radikaalien syntymistä. 
  • Sheavoi sisältää A-, E- ja F-vitamiinia.
  • Raffinoitu sheavoi on vaaleaa ja hajutonta.

Raffinoitu sheavoi

Sheavoita valmistetaan Afrikassa kasvavan voipuun pähkinöistä. Relumeen sheavoin pähkinät ovat Ghanan paikallisten tuotantoyhdistysten keräämiä. Pähkinöiden puhdistaminen, auringossa kuivattaminen ja voin puristaminen pähkinöistä tapahtuu paikallisissa yhteisöissä. Se antaa paikallisille naisille mahdollisuuden tienata perheille pysyvää toimeentuloa. Puhdistus- eli raffinointiprosessi tapahtuu Euroopassa. Raffinoitu sheavoi on sävyltään vaaleankeltaista tai valkoista. Raffinoinnin aikana sheavoin koostumus muuttuu tasaisemmaksi, siitä poistetaan erityinen haju ja sen väri muuttuu vaaleammaksi. 

Sheavoi kosmetiikassa

Sheavoita voidaan käyttää ravitsevana voiteena suoraan purkista, mutta sitä käytetään laajalti myös erilaisten kosmetiikkareseptien raaka-aineena. Sheavoi on erinomainen ainesosa vaahdotetun voiteen valmistamiseen. Sen koostumus on kevyempi ja ilmavampi kuin puhtaan sheavoin, ja levittäminen on myös miellyttävämpää pehmeämmän koostumuksen ansiosta. Öljy-vesi -pohjaisissa voiteissa sheavoi auttaa sakeuttamaan voidetta. Sheavoita käytetään usein myös huulipunan ja -voiteen koostumuksen ainesosina. 

Sheavoita käytetään saippuassa laajalti sen suuren steariinihappopitoisuuden vuoksi. Steariinihappo antaa saippualle kovuuden. Sheavoin sisältämä oleiinihappo puolestaan antaa kosteutuksen. Sheavoin käyttö saippuassa synnyttää tiheän ja pienikuplaisen vaahdon, minkä vuoksi se on yhdistettävä saippuassa rasvoihin, jotka takaavat paremman vaahtoavuuden. Sheavoin vaalea väri mahdollistaa myös väriltään erittäin vaalean saippuan valmistamisen.

Sheavoin pakkaus

Sheavoi on pakattu PET-purkkiin. Suosittelemme käyttämään pakkauksen uudelleen itsetehdyn vartalonkuorinta-aineen tms. säilytykseen. Ennen uudelleen käyttämistä puhdista purkki kunnolla tuotteen härskiintymisen välttämiseksi. PET-purkki kestää pesun 40 asteessa, joten sitä ei voida puhdistaa astianpesukoneessa. 

INCI
Butyrospermum Parkii(Shea) Butter
Parasta ennen
01.22
Valmistusmenetelmä
raffinoitu
Käyttö
Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Pakkaus
Muovipurkki
Tuoteryhmä
kasviöljy
45365

Lisätiedot

INCI
Butyrospermum Parkii(Shea) Butter
Parasta ennen
01.22
Valmistusmenetelmä
raffinoitu
Käyttö
Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Pakkaus
Muovipurkki
Tuoteryhmä
kasviöljy

Saatat pitää myös

Kommentit Kaikki kommentit

Arvosana 
star star star star star

Hinnang

Sheavõist sai tehtud huuleläiget. Jah, kasutaksin vajadusel veelgi ning soovitan soojalt ka teistele.:)

Arvosana 
star star star star star

Hinnang

Ma olen siit nüüd mitmeid asju tellinud ja olen kõigega väga rahul. Sellest sheavõist valmistasin oma esimese kehavahu, mis koos teiste õlidega, tuli väga mõnna ja vaatasin siit lehelt ka juhendit. Huulepulkasid, küünlaid ja seepe olen samuti teinud. Aitäh ja soovitan teistele huvilistelegi siit tellida! :)

Arvosana 
star star star star star

Hinnang

-

Kirjoita arvostelu

Karitevoi (Shea) 300 g

Karitevoi (Shea) 300 g

Raffinoitu karitevoi

  • Sheavoi on kosteuttava, hyvin imeytyvä ja ihoa pehmentävä voide, joka palauttaa ihon elastisuuden.
  • Voiteen sisältämät antioksidantit hidastavat ja säätelevät vapaiden radikaalien syntymistä. 
  • Sheavoi sisältää A-, E- ja F-vitamiinia.
  • Raffinoitu sheavoi on vaaleaa ja hajutonta.

Raffinoitu sheavoi

Sheavoita valmistetaan Afrikassa kasvavan voipuun pähkinöistä. Relumeen sheavoin pähkinät ovat Ghanan paikallisten tuotantoyhdistysten keräämiä. Pähkinöiden puhdistaminen, auringossa kuivattaminen ja voin puristaminen pähkinöistä tapahtuu paikallisissa yhteisöissä. Se antaa paikallisille naisille mahdollisuuden tienata perheille pysyvää toimeentuloa. Puhdistus- eli raffinointiprosessi tapahtuu Euroopassa. Raffinoitu sheavoi on sävyltään vaaleankeltaista tai valkoista. Raffinoinnin aikana sheavoin koostumus muuttuu tasaisemmaksi, siitä poistetaan erityinen haju ja sen väri muuttuu vaaleammaksi. 

Sheavoi kosmetiikassa

Sheavoita voidaan käyttää ravitsevana voiteena suoraan purkista, mutta sitä käytetään laajalti myös erilaisten kosmetiikkareseptien raaka-aineena. Sheavoi on erinomainen ainesosa vaahdotetun voiteen valmistamiseen. Sen koostumus on kevyempi ja ilmavampi kuin puhtaan sheavoin, ja levittäminen on myös miellyttävämpää pehmeämmän koostumuksen ansiosta. Öljy-vesi -pohjaisissa voiteissa sheavoi auttaa sakeuttamaan voidetta. Sheavoita käytetään usein myös huulipunan ja -voiteen koostumuksen ainesosina. 

Sheavoita käytetään saippuassa laajalti sen suuren steariinihappopitoisuuden vuoksi. Steariinihappo antaa saippualle kovuuden. Sheavoin sisältämä oleiinihappo puolestaan antaa kosteutuksen. Sheavoin käyttö saippuassa synnyttää tiheän ja pienikuplaisen vaahdon, minkä vuoksi se on yhdistettävä saippuassa rasvoihin, jotka takaavat paremman vaahtoavuuden. Sheavoin vaalea väri mahdollistaa myös väriltään erittäin vaalean saippuan valmistamisen.

Sheavoin pakkaus

Sheavoi on pakattu PET-purkkiin. Suosittelemme käyttämään pakkauksen uudelleen itsetehdyn vartalonkuorinta-aineen tms. säilytykseen. Ennen uudelleen käyttämistä puhdista purkki kunnolla tuotteen härskiintymisen välttämiseksi. PET-purkki kestää pesun 40 asteessa, joten sitä ei voida puhdistaa astianpesukoneessa.