Bergamotti eteerinen öljy 12 ml

4,00 €
Määrä

Bergamotin eteerinen öljy

100% eteerinen öljy

Bergamotti on Italiasta peräisin oleva on ristikko appelsiinin ja sitruunan välillä. Eteerinen öljy puristetaan hedelmäkuorista.

Bergamotin eteerisen öljyn tuoksu on sitrusmainen, mutta myös makea ja hedelmäinen, mausteisella vivahteella.

Sekoittuu hyvin geraniumin, eukalyptuksen, laventelin, sitruunan, patchoulin ja ylang-ylangin eteeristen öljyjen kanssa.

Aromaterapiassa bergamotin eteeristä öljyä käytetään lievittämään ahdistusta ja stressiä. Bergamotin eteerisella öljyllä on mielialaa kohottava, virkistävä ja stimuloiva vaikutus. Bergamotin eteeristä öljyä käytetään paljon hajusteiden valmistuksessa, koska se kiinnittää ja vahvista eri hajukomponenttejä. Sitä käytetään myös lääketeollisuudessa antiseptisten ja antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi.

Huom! Koska bergamotti on valoherkkä,vältä käyttöä juuri ennen auringossa oleilua.

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

INCI
Oleum citrus bergamia (Limoneeni, Linalool, Citronellol, Sitral)
Parasta ennen
Tuote säilyy avattuna 12 kk
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Käyttö kosmetiikkassa
Suosittelemme käyttämään enintään 1% tuotteen painosta (1 g / 100 g), kasvotuotteissa alle 0,5 g. Älä käytä silmien ympärillä! Eteerinen öljy lisätään tuotteisiin jäähdytysvaiheessa (35-40 ° C) öljyjen haihtuvuuden vähentämiseksi.
Tuoksuõljyt kynttilöissä
Max käyttömäärä soijavaha Nature Wax C3 6%
Turvallisuus
Jos ainetta on nielty ota yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Ihokosketus voi aiheuttaa herkistymistä. Haitallista vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä.
Tuote on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Käytä vain laimennettuna. Vältä joutumista silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Älä käytä raskauden aikana.
Pakkaus
lasipullo
Tuoteryhmä
eteerinen öljy
806316

Lisätiedot

INCI
Oleum citrus bergamia (Limoneeni, Linalool, Citronellol, Sitral)
Parasta ennen
Tuote säilyy avattuna 12 kk
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Käyttö kosmetiikkassa
Suosittelemme käyttämään enintään 1% tuotteen painosta (1 g / 100 g), kasvotuotteissa alle 0,5 g. Älä käytä silmien ympärillä! Eteerinen öljy lisätään tuotteisiin jäähdytysvaiheessa (35-40 ° C) öljyjen haihtuvuuden vähentämiseksi.
Tuoksuõljyt kynttilöissä
Max käyttömäärä soijavaha Nature Wax C3 6%
Turvallisuus
Jos ainetta on nielty ota yhteys myrkytystietokeskukseen tai lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Ihokosketus voi aiheuttaa herkistymistä. Haitallista vesieliöille, voi aiheuttaa pitkäaikaisia haittavaikutuksia vesiympäristössä.
Tuote on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön. Käytä vain laimennettuna. Vältä joutumista silmiin. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Älä käytä raskauden aikana.
Pakkaus
lasipullo
Tuoteryhmä
eteerinen öljy

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Bergamotti eteerinen öljy 12 ml

Bergamotti eteerinen öljy 12 ml

Bergamotin eteerinen öljy

100% eteerinen öljy

Bergamotti on Italiasta peräisin oleva on ristikko appelsiinin ja sitruunan välillä. Eteerinen öljy puristetaan hedelmäkuorista.

Bergamotin eteerisen öljyn tuoksu on sitrusmainen, mutta myös makea ja hedelmäinen, mausteisella vivahteella.

Sekoittuu hyvin geraniumin, eukalyptuksen, laventelin, sitruunan, patchoulin ja ylang-ylangin eteeristen öljyjen kanssa.

Aromaterapiassa bergamotin eteeristä öljyä käytetään lievittämään ahdistusta ja stressiä. Bergamotin eteerisella öljyllä on mielialaa kohottava, virkistävä ja stimuloiva vaikutus. Bergamotin eteeristä öljyä käytetään paljon hajusteiden valmistuksessa, koska se kiinnittää ja vahvista eri hajukomponenttejä. Sitä käytetään myös lääketeollisuudessa antiseptisten ja antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi.

Huom! Koska bergamotti on valoherkkä,vältä käyttöä juuri ennen auringossa oleilua.