Sandalwood tuoksuöljy 10 ml

3,30 €
Määrä

Sandalwood aroomiõli on idamaise, puiduse lõhnaga, sobilik nii meestele kui naistele mõeldud toodetesse. 

806345

Lisätiedot

Tuoksun kuvaus
puinen
INCI
Parfum (Benzyl Salicylate, Coumarin, Eugenol, alpha-iso-Methyl Ionone)
Tuoteryhmä
tuoksuöljy
Kirjeldus
Tuoksuöljy on keinotekoisesti valmistettu tuoksu. Tuoksuöljyt on tarkoitettu käytettäväksi saippuassa, kosmetiikassa ja kynttilöissä. Tuote ei sovellu huulivoideille.
Pakkaus
lasipullo
Raaka-aine
Syntteetinen raaka-aine
Käyttö kosmetiikkassa
Suosittelemme käyttämään enintään 1% tuotteen painosta (1 g / 100 g), kasvotuotteissa alle 0,5 g. Älä käytä silmien ympärillä! Eteerinen öljy lisätään tuotteisiin jäähdytysvaiheessa (35-40 ° C) öljyjen haihtuvuuden vähentämiseksi.
Kylmämenetelmäsaippua
suositusmäärä 30 g tuoksuöljyä/1 kg rasvaa
Kuumamenetelmäsaippua
suosittelemme 15-20 g tuoksuöljyä/1 kg rasvaa
Valmismassasaippuamassa
suositusmäärä 10 g tuoksuöljyä/1 kg.
Turvallisuus
Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia ​​vaikutuksia.
Question
No question about this product