Laventeli eteerinen öljy 50 ml

9,50 €
Määrä

star_border star_border star_border star_border star_border
(0)

Laventelin eteerinen öljy

Eteerinen öljy soveltuu käytettäväksi saippuissa, kynttilöissä, kosmetiikassa, hajottimissa, hajusteissa.

Tuote on pakattu tummaan lasipulloon, jossa on tiputin.

Kosmetiikan valmistus

Suosittelemme käyttämään enintään 1% tuotteen painosta (1 g / 100 g), kasvotuotteissa alle 0,5 g. Älä käytä silmien ympärillä! Eteerinen öljy lisätään tuotteisiin jäähdytysvaiheessa (35-40 ° C) öljyjen haihtuvuuden vähentämiseksi.

Laventelin eteerisen öljyn maksimiannos riippuu kosmeettisen tuotteen tyypistä.

Alla olevat enimmäiskäyttömäärät perustuvat IFRA (International Fragrance Association) -standardeihin.

Turvallinen käyttömäärä:

Huulituotteet max 45%

deodorantit ja antiperspirantit max 65 %.

Vartalovoiteet, vartaloöljyt, jalkojenhoitotuotteet ja hajuvedet, kasvohoitotuotteet, käsivoiteet -käyttö ei ole rajoitettu.

Saippuan valmistus

Käytä saippuamassan hajustamiseen enintään 20-40 tippaa eteeristä öljyä 100 g: aan saippuamassaa.

Itse valmistetussa saippuassa, eteerisen öljyn määrä riippuu saippuanvalmistustekniikasta. Kylmämenetelmässä suosittelemme käyttämään 30-35 g eteeristä öljyä / kg rasvaa. Lämpömenetelmässä suosittelemme käyttämään 20-25 g eteeristä öljyä / kg rasvaa

Kynttilänvalmistuksessa noudata vahanvalmistajan ohjeita. NatureWaxC3-soijapapuvaha on suurin suositeltu annos 6% tai 6 g / 100 g vahaa.

INCI:Lavandula officinalis L. angustifolia(linalool, citral, geraniol, limonene, coumarin )

Parasta ennen
Tuote säilyy avattuna 12 kk
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Pakkaus
lasipullo
Tuoteryhmä
eteerinen öljy
806605

Lisätiedot

Parasta ennen
Tuote säilyy avattuna 12 kk
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Pakkaus
lasipullo
Tuoteryhmä
eteerinen öljy

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Laventeli eteerinen öljy 50 ml

Laventeli eteerinen öljy 50 ml

Laventelin eteerinen öljy

Eteerinen öljy soveltuu käytettäväksi saippuissa, kynttilöissä, kosmetiikassa, hajottimissa, hajusteissa.

Tuote on pakattu tummaan lasipulloon, jossa on tiputin.

Kosmetiikan valmistus

Suosittelemme käyttämään enintään 1% tuotteen painosta (1 g / 100 g), kasvotuotteissa alle 0,5 g. Älä käytä silmien ympärillä! Eteerinen öljy lisätään tuotteisiin jäähdytysvaiheessa (35-40 ° C) öljyjen haihtuvuuden vähentämiseksi.

Laventelin eteerisen öljyn maksimiannos riippuu kosmeettisen tuotteen tyypistä.

Alla olevat enimmäiskäyttömäärät perustuvat IFRA (International Fragrance Association) -standardeihin.

Turvallinen käyttömäärä:

Huulituotteet max 45%

deodorantit ja antiperspirantit max 65 %.

Vartalovoiteet, vartaloöljyt, jalkojenhoitotuotteet ja hajuvedet, kasvohoitotuotteet, käsivoiteet -käyttö ei ole rajoitettu.

Saippuan valmistus

Käytä saippuamassan hajustamiseen enintään 20-40 tippaa eteeristä öljyä 100 g: aan saippuamassaa.

Itse valmistetussa saippuassa, eteerisen öljyn määrä riippuu saippuanvalmistustekniikasta. Kylmämenetelmässä suosittelemme käyttämään 30-35 g eteeristä öljyä / kg rasvaa. Lämpömenetelmässä suosittelemme käyttämään 20-25 g eteeristä öljyä / kg rasvaa

Kynttilänvalmistuksessa noudata vahanvalmistajan ohjeita. NatureWaxC3-soijapapuvaha on suurin suositeltu annos 6% tai 6 g / 100 g vahaa.

INCI:Lavandula officinalis L. angustifolia(linalool, citral, geraniol, limonene, coumarin )