Fraktioitu kookosöljy 100 ml

5,00 €

Fraktioitu kookosöljy

Kevyt ja nopeasti imeytyvä kookosöljy, joka ei jätä ihoa rasvaiseksi. Silkkinen fraktioitu kookosrasva on luonnollisten rasvahappojen seos. Raaka-aineena käytetään vain kookosöljyä, palmu- tai rypsiöljyä ei siihen ole lisätty. Öljyssä on hyvin korkea kapryyli- ja kapriinihappopitoisuus (C8 ja C10 rasvahapot). Sillä on neutraali haju ja erinomainen säilyvyysaika.

Soveltuu käytettäväksi voiteissa, hoitoaineissa, lastentuotteissa tai hierontaöljyissä, perusöljyänä eteeristen öljyjen seoksessa ja öljypohjaisten hajusteiden valmistuksessa. Nopeasti imeytyvä öljy, joka ei tuki ihohuokosia.

INCI: caprylic/capric triglycerides

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Kuvaus

 

 Jos haluat käyttää tätä öljyä suoraan pullosta, suosittelemme annostuspumppua.

Tuotetiedot

806676

Lisätiedot

Ihotyyppi
Kuiva
Normaali
Ongelmainen
Rasvainen
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Tuoteryhmä
kasviöljy

Saatat pitää myös

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Fraktioitu kookosöljy 100 ml

Fraktioitu kookosöljy 100 ml

Fraktioitu kookosöljy

Kevyt ja nopeasti imeytyvä kookosöljy, joka ei jätä ihoa rasvaiseksi. Silkkinen fraktioitu kookosrasva on luonnollisten rasvahappojen seos. Raaka-aineena käytetään vain kookosöljyä, palmu- tai rypsiöljyä ei siihen ole lisätty. Öljyssä on hyvin korkea kapryyli- ja kapriinihappopitoisuus (C8 ja C10 rasvahapot). Sillä on neutraali haju ja erinomainen säilyvyysaika.

Soveltuu käytettäväksi voiteissa, hoitoaineissa, lastentuotteissa tai hierontaöljyissä, perusöljyänä eteeristen öljyjen seoksessa ja öljypohjaisten hajusteiden valmistuksessa. Nopeasti imeytyvä öljy, joka ei tuki ihohuokosia.

INCI: caprylic/capric triglycerides