Setyylialkoholi 25 g

1,67 €

Setyylialkoholi on stabiloiva emulgointiaine, joka lisää voiteisiin viskositeettia ja antaa voiteelle samettisen tuntuman. Emulsiovoiteissa suositeltava annostus 2-5%, rasvapohjaisissa salvoissa enintään 15%. 

INCI: cetyl alcohol

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Tuotetiedot

806717

Lisätiedot

INCI
Tuoteryhmä
sakeutusaine

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Setyylialkoholi 25 g

Setyylialkoholi 25 g

Setyylialkoholi on stabiloiva emulgointiaine, joka lisää voiteisiin viskositeettia ja antaa voiteelle samettisen tuntuman. Emulsiovoiteissa suositeltava annostus 2-5%, rasvapohjaisissa salvoissa enintään 15%. 

INCI: cetyl alcohol