Gaminant muilą šaltuoju metodu, rekomenduojame naudoti 30 g kvapiojo aliejaus 1 kg riebalų, karštuoju metodu 15-20 g 1 kg riebalų. Kosmetikoje iki 1 g kvapiojo aliejaus 100 g gaminio. Tinka naudoti kremuose, losjonuose, skystame muile, šampūne. Netinka naudoti lūpų priemonėse ir aplink akis skirtose priemonėse. Veido priemonėse kvapiojo aliejaus kiekį laikykite mažesnį nei 0,5%. Muilo masėse rekomenduojame naudoti iki 10 g 1 kg muilo masės. Naudojant žvakių vaške, rekomenduojama dozė 4-10%, laikykitės vaško gamintojo rekomendacijų dėl kvapiųjų aliejų dozavimo.
Jūsų atsiliepimo įvertinimas negali būti išsiųstas
Pranešti apie komentarą
Ar tikrai norite pranešti šį komentarą?
Pranešimas apie atsiliepimą išsiųstas
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą pateiktas ir bus peržiūrėtas moderatoriaus.
Jūsų pranešimas apie atsiliepimą neišsiųstas
Parašyti savo atsiliepimą
Atsiliepimas išsiųstas
Jūsų komentaras buvo pridėtas ir bus matomas tada, kai jį patvirtins moderatorius.
Jūsų atsiliepimas neišsiųstas
Data sheet
INCI
INCI: Parfum (benzyl benzoate, coumarin )
Žaliava
Sintetinė žaliava
Muilo masės spalvinimas
ruda
Muilėjimosi pagreitėjimas
nepagreitina
Kilmės šalis
Jungtinė Karalystė
Produktų grupė
kvapusis aliejus
How to Use
Kvapiojo aliejaus naudojimas
Muilo masėse rekomenduojame naudoti iki 10 g 1 kg muilo masės. Kosmetikoje iki 1 g kvapiojo aliejaus 100 g gaminio. Tinka naudoti kremuose, losjonuose, skystame muile, šampūne. Netinka naudoti lūpų priemonėse ir aplink akis skirtose priemonėse. Veido priemonėse kvapiojo aliejaus kiekį laikykite mažesnį nei 0,5%. Gaminant muilą šaltuoju metodu, rekomenduojame naudoti 30 g kvapiojo aliejaus 1 kg riebalų, karštuoju metodu 15-20 g 1 kg riebalų. Naudojant žvakių vaške, rekomenduojama dozė 4-10%, laikykitės vaško gamintojo rekomendacijų dėl kvapiųjų aliejų dozavimo.