Betaiin 25 g

Betaiini 25 g

2,33 €

Betaiini on aminohappojohdannainen, jota käytetään kosmetiikassa luonnollisena kosteuttajana sekä suojaavana aineena.

Pienen molekyylimassan ansiosta betaiini sitoo ihoon vettä, ja vähentää siten transepidermistä vesihäviötä. Tämä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, antaen samalla iholle sileän ja pehmeän tuntuman.

Hiustenhoitotuotteissa betaiini vähentää staattista sähköä ja helpottaa hiusten kampaamista. Samalla se auttaa hiuskuitujen säilyttää kosteutta sekä parantaa hiusten kiiltoa ja pehmeyttä.

Betaiini sopii misellaariveteen, emulsioon, seerumiin, voiteeseen sekä suihkusaippuaan. Hiustenhoitotuotteista betaiinia voidaan käyttää shampoon, hoitoaineen tai hiusgeelin koostumuksessa.

Betaiinin käyttö

Betaiinin suositeltu annostus on 1-5% tuotteen painosta, vettä sisältävän voiteen tapauksessa 1-1,5%.

Betaiini liukenee veteen, etanoliin sekä glyseriiniin. Koska betaiini ei ole rasvaliukoinen, sitä ei saa käyttää pelkästään öljyä sisältävissä tuotteissa. Betaiini lisätään yleensä kosmetiikkatuotteisiin jäähdytysvaiheessa.

Betaiini reagoi tuotteissa pinta-aktiivisten aineiden kanssa. Happamassa ympäristössä se toimii kationisena yhdisteenä, mutta jos pH pysyy 5-7 välillä se on neutraali.

Betaiinin lisääminen pinta-aktiivisia aineita sisältäviin tuotteisiin edesauttaa vaahdon muodostumista. Se myös tasapainottaa muita pinta-aktiivisia aineita, mikä tekee tuotteesta hellävaraisen iholle. Säilytä viileässä, suojattuna valolta ja kosteudelta.

Pakkauksen on oltava ilmatiivis, sillä tuote on erittäin herkkä kosteudelle.

INCI: Betain

Parasta ennen 01.23

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Tuotetiedot

806685

Lisätiedot

Ominaisuudet
helpottaa kampaamista
kosteuttava
lisää kiiltoa hiuksiin
vähentää staattisuutta
Liukoisuus
vesiliukoinen
Tuoteryhmä
aktiivi

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Betaiini 25 g

Betaiini 25 g

Betaiini on aminohappojohdannainen, jota käytetään kosmetiikassa luonnollisena kosteuttajana sekä suojaavana aineena.

Pienen molekyylimassan ansiosta betaiini sitoo ihoon vettä, ja vähentää siten transepidermistä vesihäviötä. Tämä auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa, antaen samalla iholle sileän ja pehmeän tuntuman.

Hiustenhoitotuotteissa betaiini vähentää staattista sähköä ja helpottaa hiusten kampaamista. Samalla se auttaa hiuskuitujen säilyttää kosteutta sekä parantaa hiusten kiiltoa ja pehmeyttä.

Betaiini sopii misellaariveteen, emulsioon, seerumiin, voiteeseen sekä suihkusaippuaan. Hiustenhoitotuotteista betaiinia voidaan käyttää shampoon, hoitoaineen tai hiusgeelin koostumuksessa.

Betaiinin käyttö

Betaiinin suositeltu annostus on 1-5% tuotteen painosta, vettä sisältävän voiteen tapauksessa 1-1,5%.

Betaiini liukenee veteen, etanoliin sekä glyseriiniin. Koska betaiini ei ole rasvaliukoinen, sitä ei saa käyttää pelkästään öljyä sisältävissä tuotteissa. Betaiini lisätään yleensä kosmetiikkatuotteisiin jäähdytysvaiheessa.

Betaiini reagoi tuotteissa pinta-aktiivisten aineiden kanssa. Happamassa ympäristössä se toimii kationisena yhdisteenä, mutta jos pH pysyy 5-7 välillä se on neutraali.

Betaiinin lisääminen pinta-aktiivisia aineita sisältäviin tuotteisiin edesauttaa vaahdon muodostumista. Se myös tasapainottaa muita pinta-aktiivisia aineita, mikä tekee tuotteesta hellävaraisen iholle. Säilytä viileässä, suojattuna valolta ja kosteudelta.

Pakkauksen on oltava ilmatiivis, sillä tuote on erittäin herkkä kosteudelle.

INCI: Betain

Parasta ennen 01.23