Glyseryylikaprylaatti 25 g

3,00 €

Glyseryylikaprylaatti on monitoiminen kosmeettinen vaikuttava aine: antimikrobinen, aknea parantava, ihoa virkistävä ja kosteuttava. Glyseryylikaprylaatti nostaa ihon kosteustasoa ja edistää kosmetiikan imeytymistä ihon ylempiin kerroksiin. Aineella on vahva antibakteerinen vaikutus, jonka ansiosta se kykenee torjumaan ihon epäpuhtauksia, muun muassa Propionibacterium acnes:ta. Tämän lisäksi glyseryylikaprylaatti tukee muiden aineiden vaikutuksia kosmetiikkatuotteissa. Amfifiilinen rakenne lisää pintajännitystä vesi- ja öljyfaasien välillä ja edistää emulsion muodostumista. Sen antimikrobinen parantaa kosmetiikkatuotteiden mikrobiologista tasapainoa ja luo mahdollisuuden vähentää säilöntäaineiden määrää tuotteessa. Glyseryylikaprylaatti tehostaa liuottimien käyttöä ja sopii hyvin emulgointiaineeksi PEG-vapaisiin kylpyöljyihin.

Kyseessä on 100% kasviperäinen tuote, joka soveltuu käytettäväksi myös Ecocert-sertifioiduissa tuotteissa.

Glyseryylikaprylaatin käyttö

Glyseryylikaprylaattia voidaan lisätä tuotteeseen sekä vesi- että öljyfaasissa kuumentamalla sitä muiden aineiden kanssa, kunnes se sulaa (noin 30 astetta). Se soveltuu käytettäväksi vettä sisältävissä emulsiovoiteissa sekä pelkästään öljyä sisältävissä tuotteissa. On tärkeää seurata pH-tasoa, joka ei saa ylittää 7. Emulsiossa annoksen täytyy olla alle 0,3%, muuten seos saattaa muuttua epästabiiliksi.

Öljypohjaisessa tuotteessa (esim. kuorintavoiteessa) on keskimääräinen annostus 0,3-1%. Öljypohjainen aine helpottaa öljyjäämien huuhtoutumista iholta. Kun glyseryylikaprylaattia käytetään emulgointiaineena kylpyöljyssä, annostus voi olla jopa 10%. Sopiva annostus säilöntäaineen vaikutuksen tehostamista varten on 0,3-0,5%.

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Tuotetiedot

806689

Lisätiedot

Ominaisuudet
antibakteriaali
kosteuttava
virkistävä
Liukoisuus
rasvaliukoinen
vesiliukoinen
Tuoteryhmä
aktiivi

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Glyseryylikaprylaatti 25 g

Glyseryylikaprylaatti 25 g

Glyseryylikaprylaatti on monitoiminen kosmeettinen vaikuttava aine: antimikrobinen, aknea parantava, ihoa virkistävä ja kosteuttava. Glyseryylikaprylaatti nostaa ihon kosteustasoa ja edistää kosmetiikan imeytymistä ihon ylempiin kerroksiin. Aineella on vahva antibakteerinen vaikutus, jonka ansiosta se kykenee torjumaan ihon epäpuhtauksia, muun muassa Propionibacterium acnes:ta. Tämän lisäksi glyseryylikaprylaatti tukee muiden aineiden vaikutuksia kosmetiikkatuotteissa. Amfifiilinen rakenne lisää pintajännitystä vesi- ja öljyfaasien välillä ja edistää emulsion muodostumista. Sen antimikrobinen parantaa kosmetiikkatuotteiden mikrobiologista tasapainoa ja luo mahdollisuuden vähentää säilöntäaineiden määrää tuotteessa. Glyseryylikaprylaatti tehostaa liuottimien käyttöä ja sopii hyvin emulgointiaineeksi PEG-vapaisiin kylpyöljyihin.

Kyseessä on 100% kasviperäinen tuote, joka soveltuu käytettäväksi myös Ecocert-sertifioiduissa tuotteissa.

Glyseryylikaprylaatin käyttö

Glyseryylikaprylaattia voidaan lisätä tuotteeseen sekä vesi- että öljyfaasissa kuumentamalla sitä muiden aineiden kanssa, kunnes se sulaa (noin 30 astetta). Se soveltuu käytettäväksi vettä sisältävissä emulsiovoiteissa sekä pelkästään öljyä sisältävissä tuotteissa. On tärkeää seurata pH-tasoa, joka ei saa ylittää 7. Emulsiossa annoksen täytyy olla alle 0,3%, muuten seos saattaa muuttua epästabiiliksi.

Öljypohjaisessa tuotteessa (esim. kuorintavoiteessa) on keskimääräinen annostus 0,3-1%. Öljypohjainen aine helpottaa öljyjäämien huuhtoutumista iholta. Kun glyseryylikaprylaattia käytetään emulgointiaineena kylpyöljyssä, annostus voi olla jopa 10%. Sopiva annostus säilöntäaineen vaikutuksen tehostamista varten on 0,3-0,5%.