Setearyylialkoholi 100 g

3,33 €

Setearyylialkoholi on kasviperäinen rasva-alkoholi joka toimii ihon pehmentäjänä, emulgointiaineena, emulsion stabilointiaineena ja viskositeetin parantajana kosmetiikkatuotteissa. Sillä on myös koostumuksen yhtenäisyyttä parantavia sekä vaahtoa lisääviä ominaisuuksia. Setearyylialkoholi antaa tuotteelle kevyen tekstuurin ja se soveltuu käytettäväksi sekä vettä sisältävissä voiteissa ja hiustenhuoltotuotteisa että vedettömissä voiteissa.

Suositeltu annostus vettä sisältävissä voiteissa sakeuttamisaineena ja emulgointiaineena 0,5–5%, salvoissa enintään 20%.

Käytä setearyylialkoholia lämmittämällä sitä sulamiseen asti (75°C) rasvojen kanssa.

INCI: Cetearyl Alcohol

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Tuotetiedot

806696

Lisätiedot

Liukoisuus
rasvaliukoinen
Tuoteryhmä
sakeutusaine

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Setearyylialkoholi 100 g

Setearyylialkoholi 100 g

Setearyylialkoholi on kasviperäinen rasva-alkoholi joka toimii ihon pehmentäjänä, emulgointiaineena, emulsion stabilointiaineena ja viskositeetin parantajana kosmetiikkatuotteissa. Sillä on myös koostumuksen yhtenäisyyttä parantavia sekä vaahtoa lisääviä ominaisuuksia. Setearyylialkoholi antaa tuotteelle kevyen tekstuurin ja se soveltuu käytettäväksi sekä vettä sisältävissä voiteissa ja hiustenhuoltotuotteisa että vedettömissä voiteissa.

Suositeltu annostus vettä sisältävissä voiteissa sakeuttamisaineena ja emulgointiaineena 0,5–5%, salvoissa enintään 20%.

Käytä setearyylialkoholia lämmittämällä sitä sulamiseen asti (75°C) rasvojen kanssa.

INCI: Cetearyl Alcohol