Steariinihappo 100 g

2,08 €

Kasviperäisen steariinihapon raaka-aineena toimii palmuöljy, joka on valmistettu RSPO-periaatteiden mukaisesti. Steariinihappoa käytetään sakeuttamis- ja stabilointiaineena sekä viskositeetin parantajana kosmetiikassa. Steariinihappo luo ihon pinnalle suojaavan kerroksen, joka auttaa pitämään kosteuden ihossa.

Steariinihapon käyttö

Emulsiovoiteissa steariinihappo lisätään öljyfaasiin sulattamalla sitä rasvojen, vahojen ja emulgointiaineen kanssa. Steariinihappo sulaa noin 60°C kohdalla.

Annostus: voiteessa 2–7% kiinteässä voiteessa, voidedeodorantissa ja vartalovoiteessa 5–30%, saippuassa 5-15%.

INCI: stearic acid

Parasta ennen 06.22

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Tuotetiedot

806697

Lisätiedot

Ominaisuudet
suojaava
Tuoteryhmä
sakeutusaine

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Steariinihappo 100 g

Steariinihappo 100 g

Kasviperäisen steariinihapon raaka-aineena toimii palmuöljy, joka on valmistettu RSPO-periaatteiden mukaisesti. Steariinihappoa käytetään sakeuttamis- ja stabilointiaineena sekä viskositeetin parantajana kosmetiikassa. Steariinihappo luo ihon pinnalle suojaavan kerroksen, joka auttaa pitämään kosteuden ihossa.

Steariinihapon käyttö

Emulsiovoiteissa steariinihappo lisätään öljyfaasiin sulattamalla sitä rasvojen, vahojen ja emulgointiaineen kanssa. Steariinihappo sulaa noin 60°C kohdalla.

Annostus: voiteessa 2–7% kiinteässä voiteessa, voidedeodorantissa ja vartalovoiteessa 5–30%, saippuassa 5-15%.

INCI: stearic acid

Parasta ennen 06.22