Lanoliini 40 g

Lanoliini 40 g

2,92 €

Lanoliini on eläinrasva, jolla on vahamainen koostumus ja erikoinen haju. Sillä on vahva ihoa pehmentävä vaikutus, se vähentää transepidermistä vesihäviötä ja suojaa kuivaa, hilseilevää tai vahingoittunutta ihoa.

Lanoliini on rasvaliukoinen ja sitä käytetään paljon erilaisissa voiteissa ja salvoissa sekä stabilointiaineena vesi-öljy-voiteissa.

Suositeltava annostus on enintään 20% Kuumenna lanoliini muiden rasvojen ja öljyjen kanssa sulamispisteeseen asti. Sulamispiste on noin 40 ° C.

Lanoliini uutetaan villasta, joten se ei sovellu vegaanisiin tuotteisiin.

INCI: adeps lanae anhydricus

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Tuotetiedot

806714

Lisätiedot

INCI
INCI: adeps lanae anhydricus
Ihotyyppi
Ikääntyvä
Kuiva
Ominaisuudet
rauhoittava
tulehdusta estävä
uudistava
Liukoisuus
rasvaliukoinen
Tuoteryhmä
aktiivi

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Lanoliini 40 g

Lanoliini 40 g

Lanoliini on eläinrasva, jolla on vahamainen koostumus ja erikoinen haju. Sillä on vahva ihoa pehmentävä vaikutus, se vähentää transepidermistä vesihäviötä ja suojaa kuivaa, hilseilevää tai vahingoittunutta ihoa.

Lanoliini on rasvaliukoinen ja sitä käytetään paljon erilaisissa voiteissa ja salvoissa sekä stabilointiaineena vesi-öljy-voiteissa.

Suositeltava annostus on enintään 20% Kuumenna lanoliini muiden rasvojen ja öljyjen kanssa sulamispisteeseen asti. Sulamispiste on noin 40 ° C.

Lanoliini uutetaan villasta, joten se ei sovellu vegaanisiin tuotteisiin.

INCI: adeps lanae anhydricus