Allantoiini 10 g

1,67 €

Allantoiini on valkoinen jauhe, jolla on kosteuttavia ja ärsytystä lievittäviä ominaisuuksia. Se edistää ihosolujen uudistumista ja auttaa pääsemään eroon kovettumista ihossa. Aineen kosteuttava vaikutus johtuu sen kyvystä lisätä solujen väliin sitoutuneen veden määrää. Rauhoittava, ärsytystä lievittävä ja ihoa suojaava vaikutus johtuu allantoniinin kyvystä muodostaa komplekseja ja neutralisoida monia ärsyttäviä aineita. Allatoniinia käytetään paljon kuivalle iholle tarkoitetuissa tuotteissa ja dermatologisten voiteiden koostumuksessa. Voiteessa allantoiini nopeuttaa kuolleiden ihosolujen erottumista, mikä tekee ihosta sileämmän. Epiteelisolujen lisääntymisen nopeuttamisen ansiosta iho uudistuu nopeammin.

Allantoinin käyttö

Allantoiinia voidaan lisätä emulsiovoiteisiin ja rasvapohjaisiin salvoihin. Allantoiini on osittain vesiliukoinen - jopa 0,5%. Määrää voidaan nostaa 2% asti, mutta suuremmilla pitoisuuksilla allantoiini on lisättävä emulsioon korkeammassa lämpötilassa - 50 ° C. Salvoihin allantoiini lisätään jauheena. Sekoita, kunnes salva on sen verran paksu, ettei jauhe pääse kokoontumaan purkin pohjaan.

INCI: Allantoin

Parasta ennen 02.25

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Tuotetiedot

806728

Lisätiedot

INCI
Allantoin
Ihotyyppi
Herkkä
Kuiva
Normaali
Ongelmainen
Hiustyyppi
Korkeahuokoinen
Matala huokoisuus
Normaali huokoisuus
Ominaisuudet
after-sun ihonhoito
rauhoittava
tulehdusta estävä
Käyttö
rasvaliukoinen
vesiliukoinen
Liukoisuus
rasvaliukoinen
vesiliukoinen
Pakkaus
Pystypussi
Tuoteryhmä
aktiivi

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Allantoiini 10 g

Allantoiini 10 g

Allantoiini on valkoinen jauhe, jolla on kosteuttavia ja ärsytystä lievittäviä ominaisuuksia. Se edistää ihosolujen uudistumista ja auttaa pääsemään eroon kovettumista ihossa. Aineen kosteuttava vaikutus johtuu sen kyvystä lisätä solujen väliin sitoutuneen veden määrää. Rauhoittava, ärsytystä lievittävä ja ihoa suojaava vaikutus johtuu allantoniinin kyvystä muodostaa komplekseja ja neutralisoida monia ärsyttäviä aineita. Allatoniinia käytetään paljon kuivalle iholle tarkoitetuissa tuotteissa ja dermatologisten voiteiden koostumuksessa. Voiteessa allantoiini nopeuttaa kuolleiden ihosolujen erottumista, mikä tekee ihosta sileämmän. Epiteelisolujen lisääntymisen nopeuttamisen ansiosta iho uudistuu nopeammin.

Allantoinin käyttö

Allantoiinia voidaan lisätä emulsiovoiteisiin ja rasvapohjaisiin salvoihin. Allantoiini on osittain vesiliukoinen - jopa 0,5%. Määrää voidaan nostaa 2% asti, mutta suuremmilla pitoisuuksilla allantoiini on lisättävä emulsioon korkeammassa lämpötilassa - 50 ° C. Salvoihin allantoiini lisätään jauheena. Sekoita, kunnes salva on sen verran paksu, ettei jauhe pääse kokoontumaan purkin pohjaan.

INCI: Allantoin

Parasta ennen 02.25