Alennukset eivät koske tukkupakkauksissa myytäviä tuotteita (merkitty *), mutta niiden arvo huomioidaan ostoskorin alennusta laskettaessa.
Laventelin eteerinen öljy on kasvitieteellisesti ja biokemiallisesti määritelty ja denaturoimaton. Eteerinen öljy on kansainvälisen EOBBD-standardin mukainen. Tämä laatustandardi sisältää jokaisen öljy-erän jäljitettävyyden, kasvitieteellisen kuvauksen, aistinvaraisten ominaisuuksien määrittämisen, uuttomenetelmän seurannan ja perusteelliset fysikaalis-kemialliset analyysit. EOBBD-vaatimukset takaavat eteerisen öljyn laadun ja terapeuttiset ominaisuudet.
Laventelin eteerinen öljy saadaan kasvin kukinnoista höyrytislaamalla.
INCI: Lavandula Angustifolia Oil
Alkuperämaa: Romania.