E-vitamiiniöljy 15 ml

4,00 €

Luonnollinen E-vitamiini kosmeettiseen käyttöön. E-vitamiinilla on tuotteessa kaksi tehtävää: vaikuttaa iholla antioksidanttina ja pidentää kasviperäisten öljyjen säilyvyyttä.

Tokoferolit ovat valmisteessa luonnollisissa suhteissaan, tokoferolijen määrä on vähintään 50%.

Tuote on tarkoitettu ulkopuoliseen käyttöön.

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Kuvaus

E-vitamiinin käyttö

E-vitamiinia käytetään eniten ikääntyvän ihon tuotteissa. Vitamiini auttaa parantamaan ihon verenkiertoa ja hidastaa ihon ikääntymisen merkkejä. Tehokkuuden varmistamiseksi pitoisuuden tuotteessa tulee olla vähintään 0,5-1%.

Nutrients-lehden mukaan e-vitamiini voi suojata ihoa UV-vaurioilta. Tutkimukset osoittavat, että alfatokoferoli auttaa suojautumaan UV-säteilyn aiheuttamalta punoitukselta ja turvotukselta.

E-vitamiini auttaa vahvistamaan ihon suojaavaa estettä ja auttaa säilyttämään kosteuden. Ihoon imeytynyt tokoferoli parantaa veden sitoutumista ihoon ja kosteuttaa sarveiskerrosta. Siksi sitä pidetään tehokkaana ainesosana atooppisen dermatiitin hoidossa.

Hyvin suurina määrinä käytettynä tuotteen koostumus muuttuu epämiellyttäväksi tahmeaksi ja voi aiheuttaa ihoärsytystä. Ärsytyksen välttämiseksi annoksen tulisi olla alle 2%.

Antioksidanttina vitamiini auttaa myös pidentämään kasviöljyjen ikää. Annostuksen pitäsi olla vähintään 0,5%.

Tämä vaikuttava aine on rasvaliukoinen. Sitä ei saa käyttää rasvattomissa tuotteissa. Koska tuote on lämpöherkkä, se on lisättävä kosmeettisiin valmisteisiin lopussa, kun tuotteen lämpötila on jo alle 40 astetta. Korkeammissa lämpötiloissa E-vitamiini hajoaa ja menettää ominaisuudet.

Aktiivista ainesosaa käytetään eniten erilaisissa kasvo- ja huulituotteissa, joissa sen anti-aging-ominaisuudet antavat suurimman vaikutuksen. Tuote sopii käytettäväksi myös ravaa sisäältävissä emulskiovoiteissa. On kuitenkin pidettävä mielessä, että E-vitamiini ei ole sopiva korvike vesipitoisten tuotteiden säilöntäaineille. E-vitamiinilla ei ole kykyä estää sienien ja bakteerien leviämistä, eikä se estää esimerkiksi voiteen homehtumista.

Tuotetiedot

52371

Lisätiedot

Parasta ennen
08.22
INCI
Natural Mixed Tocopherols & HelianthusAnnuus Seed Oil
Ominaisuudet
antioksydantti
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Suositeltu määrä
0,05-2%.
Liukoisuus
rasvaliukoinen
Pakkaus
15 ml klaaspudel
Tuoteryhmä
aktiivi
kosmetiikan ainesosa

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

E-vitamiiniöljy 15 ml

E-vitamiiniöljy 15 ml

Luonnollinen E-vitamiini kosmeettiseen käyttöön. E-vitamiinilla on tuotteessa kaksi tehtävää: vaikuttaa iholla antioksidanttina ja pidentää kasviperäisten öljyjen säilyvyyttä.

Tokoferolit ovat valmisteessa luonnollisissa suhteissaan, tokoferolijen määrä on vähintään 50%.

Tuote on tarkoitettu ulkopuoliseen käyttöön.