Risiiniöljy 250 ml

6,00 €
Määrä
Varastossa ei ole tarpeeksi tuotteita


INCI
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Parasta ennen
01.22
Ihotyyppi
Ikääntyvä
Kuiva
Rasvainen
Hiustyyppi
Korkeahuokoinen
Matala huokoisuus
Normaali huokoisuus
Kirjeldus
rafineeritud, hästi viskoosne õli
Valmistusmenetelmä
mekaanisesti puristettu
raffinoitu
Omadused seebis
Suurendab seeb vahutavust. Liiga suur osakaal teeb seebi pehmeks
Omadused kosmeetikas
Moodustab nahale kaitsva kile, kasutatakse salvides. Pisut kleepuv.
Risinoleiinihappo
88%
Linolihappo
6%
Oleiinihappo
4%
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Palmitiinihappo
1%
Steariinihappo
1%
Pakkaus
250 ml plastpudel
Tuoteryhmä
kasviöljy
805710

Lisätiedot

INCI
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Parasta ennen
01.22
Ihotyyppi
Ikääntyvä
Kuiva
Rasvainen
Hiustyyppi
Korkeahuokoinen
Matala huokoisuus
Normaali huokoisuus
Kirjeldus
rafineeritud, hästi viskoosne õli
Valmistusmenetelmä
mekaanisesti puristettu
raffinoitu
Omadused seebis
Suurendab seeb vahutavust. Liiga suur osakaal teeb seebi pehmeks
Omadused kosmeetikas
Moodustab nahale kaitsva kile, kasutatakse salvides. Pisut kleepuv.
Risinoleiinihappo
88%
Linolihappo
6%
Oleiinihappo
4%
Raaka-aine
Luonnonperäinen tuote
Palmitiinihappo
1%
Steariinihappo
1%
Pakkaus
250 ml plastpudel
Tuoteryhmä
kasviöljy

Saatat pitää myös

Kommentit Kaikki kommentit

Arvosana 
star star star star star

Hinnang

Kasutan kastoorõli seebivalmistamisel. Seep vahutab sellega suurepäraselt.

Kirjoita arvostelu

Risiiniöljy 250 ml

Risiiniöljy 250 ml