Safloriöljy 100 ml

3,33 €

Safloriöljy on helposti imeytyvä, pehmentävä ja ravitseva öljy, joka sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja.

Safloriöljyn komedogeenisuusindeksi on 0, se sopii myös aknelle alttiille iholle.

Varastointi: viileässä, kuivassa paikassa, valolta suojattuna

INCI: carthamus tinctorius seed oil

Parasta ennen 01.22

 

Tarjoukset

 

Alennukset

 

Toimitus Suomeen Smartpostilla 13 €

 

10 vuoden kokemus

Kuvaus

 

 Jos haluat käyttää tätä öljyä suoraan pullosta, suosittelemme annostuspumppua.

Tuotetiedot

806709

Lisätiedot

Valmistusmenetelmä
puhdistettu
puristettu
INCI
Ihotyyppi
Akneen taipuva
Herkkä
Ongelmainen
Rasvainen
Ominaisuudet
ravitseva
tulehdusta estävä
Tuoteryhmä
kasviöljy

Saatat pitää myös

Kommentit Kaikki kommentit

Yhteenveto

0

star_border star_border star_border star_border star_border

(0 Kommentit)

Suodata arvostelut valitsemalla alla oleva rivi

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Safloriöljy 100 ml

Safloriöljy 100 ml

Safloriöljy on helposti imeytyvä, pehmentävä ja ravitseva öljy, joka sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja.

Safloriöljyn komedogeenisuusindeksi on 0, se sopii myös aknelle alttiille iholle.

Varastointi: viileässä, kuivassa paikassa, valolta suojattuna

INCI: carthamus tinctorius seed oil

Parasta ennen 01.22