Kokamidopropüül-betaiin

Kokamidopropüül-betaiin

3,75 €

Kokamidopropüül-betaiin on väga kontsentreeritud pulbriline pindaktiivne aine, mis on valmistatud kookosrasva baasil. Tegemist on ainulaadsete omadustega amfoteerilise pindaktiivse ainega, mida kasutatakse peamiselt koos teiste pindaktiivsete ainetega. Iseseisvalt kasutades on see vähese vahutavusega, aga täiendab anioonseid ja mitteioonseid pindaktiivseid aineid, muutes need mahedamaks. Annab juuksehooldustootele antistaatilised omadused.

Soovitatav doseering on 0,3 - 10%. Kasutamiseks lahustatakse pulber kuumas vees.

INCI: cocamidopropyl betaine

Kokamidopropüül-betaiin on väga hügroskoopne aine ja seda tuleks säilitada kuivas kohas, suletud pakendis, temperatuuril alla 25 ° C.

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806678

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Kokamidopropüül-betaiin

Kokamidopropüül-betaiin

Kokamidopropüül-betaiin on väga kontsentreeritud pulbriline pindaktiivne aine, mis on valmistatud kookosrasva baasil. Tegemist on ainulaadsete omadustega amfoteerilise pindaktiivse ainega, mida kasutatakse peamiselt koos teiste pindaktiivsete ainetega. Iseseisvalt kasutades on see vähese vahutavusega, aga täiendab anioonseid ja mitteioonseid pindaktiivseid aineid, muutes need mahedamaks. Annab juuksehooldustootele antistaatilised omadused.

Soovitatav doseering on 0,3 - 10%. Kasutamiseks lahustatakse pulber kuumas vees.

INCI: cocamidopropyl betaine

Kokamidopropüül-betaiin on väga hügroskoopne aine ja seda tuleks säilitada kuivas kohas, suletud pakendis, temperatuuril alla 25 ° C.