Betaiin 25 g

Betaiin 25 g

2,33 €

Betaiin on aminohappe derivaat, mida kasutatakse kosmeetikatoodetes loodusliku niisutaja ja kaitsva toimeainena. Madala molekulmassiga betaiin seob nahas vett ja vähendab sellega transepidermaalset veekadu. See aitab hoida naha niiskustasakaalu ja annab siledama ja pehmema naha tunde.

Juuksehooldustoodetes vähendab betaiin staatilist elektrit ja teeb juuksed lihtsamini kammitavaks. Ühtlasi suurendab see juuksekiudude niiskuse hoidmise võimet ning parandab juuste sära ja pehmust.

Betaiin sobib mitsellaarvee, emulsiooni, seerumi, kreemi ja dušigeeli koostisesse. Juukehooldustoodetest võib betaiini kasutada šampooni, palsami või juuksegeeli komponendina.

Betaiini kasutamine

Betaiini soovitatav doseering on 1–5% toote massist, vett sisaldavates kreemides 1-1,5%.

Betaiin lahustub vees, etanoolis ja glütseriinis. Kuna betaiin rasvadega ei segune, ei saa seda kasutada ainult õlisid sisaldavates toodetes. Üldjuhul lisatakse betaiini kosmeetikatoodetesse jahtumisfaasis.

Dušigeelides ja šampoonides reageerib betaiin pindaktiivsete ainetega. Happelises keskkonnas toimib aine katioonse ühendina, kuid pH vahemikus 5-7 on neutraalne. Betaiini lisamine pindaktiivseid aineid sisaldavatesse toodetesse muudab vahu tugevamaks ja stabiilsemaks. Betaiin tasakaalustab teisi pindaktiivseid ained, mistõttu tooted on naha vastu õrnemad.

Säilitada jahedas, valguse ja niiskuse eest kaitstud kohas.

Pakend peab olema õhukindlalt suletud, toode on niiskuse suhtes väga tundlik.

INCI: Betain

Parim enne 01.23

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806685

Toote andmed

Omadused kosmeetikas
annab juustele läike
niisutav
parandab kammitavust
vähendab staatilisust
Lahustuvus
vees lahustuv
Tooterühm
aktiivaine

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Betaiin 25 g

Betaiin 25 g

Betaiin on aminohappe derivaat, mida kasutatakse kosmeetikatoodetes loodusliku niisutaja ja kaitsva toimeainena. Madala molekulmassiga betaiin seob nahas vett ja vähendab sellega transepidermaalset veekadu. See aitab hoida naha niiskustasakaalu ja annab siledama ja pehmema naha tunde.

Juuksehooldustoodetes vähendab betaiin staatilist elektrit ja teeb juuksed lihtsamini kammitavaks. Ühtlasi suurendab see juuksekiudude niiskuse hoidmise võimet ning parandab juuste sära ja pehmust.

Betaiin sobib mitsellaarvee, emulsiooni, seerumi, kreemi ja dušigeeli koostisesse. Juukehooldustoodetest võib betaiini kasutada šampooni, palsami või juuksegeeli komponendina.

Betaiini kasutamine

Betaiini soovitatav doseering on 1–5% toote massist, vett sisaldavates kreemides 1-1,5%.

Betaiin lahustub vees, etanoolis ja glütseriinis. Kuna betaiin rasvadega ei segune, ei saa seda kasutada ainult õlisid sisaldavates toodetes. Üldjuhul lisatakse betaiini kosmeetikatoodetesse jahtumisfaasis.

Dušigeelides ja šampoonides reageerib betaiin pindaktiivsete ainetega. Happelises keskkonnas toimib aine katioonse ühendina, kuid pH vahemikus 5-7 on neutraalne. Betaiini lisamine pindaktiivseid aineid sisaldavatesse toodetesse muudab vahu tugevamaks ja stabiilsemaks. Betaiin tasakaalustab teisi pindaktiivseid ained, mistõttu tooted on naha vastu õrnemad.

Säilitada jahedas, valguse ja niiskuse eest kaitstud kohas.

Pakend peab olema õhukindlalt suletud, toode on niiskuse suhtes väga tundlik.

INCI: Betain

Parim enne 01.23