Tsinkritsiinoleaat 10 g

Tsinkritsiinoleaat 10 g

2,08 €

Tsinkritsiinoleaat on kastoorõlis leiduval ritsinoolhappel põhinev efektiivne deodoriseeriv komponent, mis on eriti sobiv kasutamiseks kreem-deodorantides või pulgatüüpi deodorandis. Toode on valgete graanulitena. Tõhus deodoreeriv aine ei pärsi loomulikku higistamist, vaid hoiab ära ebameeldiva lõhna tekke. Tsinkritsiinoleaadil ei ole baktereid ja pärmseeni hävitavaid omadusi ja seetõttu ei riku see ka naha loomulikku mikrofloorat.

Soovitav doseering on 1,5-3%. Deodorandi valmistamisel sulata tsinkritsiinoleaat koos õlide ja vahadega.

INCI: zinc ricinoleate

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806691

Toote andmed

Omadused kosmeetikas
deodoriseeriv
Lahustuvus
rasvlahustuv
Tooterühm
aktiivaine

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Tsinkritsiinoleaat 10 g

Tsinkritsiinoleaat 10 g

Tsinkritsiinoleaat on kastoorõlis leiduval ritsinoolhappel põhinev efektiivne deodoriseeriv komponent, mis on eriti sobiv kasutamiseks kreem-deodorantides või pulgatüüpi deodorandis. Toode on valgete graanulitena. Tõhus deodoreeriv aine ei pärsi loomulikku higistamist, vaid hoiab ära ebameeldiva lõhna tekke. Tsinkritsiinoleaadil ei ole baktereid ja pärmseeni hävitavaid omadusi ja seetõttu ei riku see ka naha loomulikku mikrofloorat.

Soovitav doseering on 1,5-3%. Deodorandi valmistamisel sulata tsinkritsiinoleaat koos õlide ja vahadega.

INCI: zinc ricinoleate