• Uus

Tsetearüülalkohol 100 g

3,20 €
Kogus

Tsetearüülalkohol on taimselt päritolu rasvalkohol toimib kosmeetikatoodetes naha pehmendajana, kaasemulgaatorina, emulsiooni stabiliseerijana ja viskoossuse suurendajana. Sellel on ka konsistentsi tugevdav ja vahtu suurendav omadus. Tsetearüülalkohol annab tootele rikkaliku, kuid kerge tekstuuri. Tsetearüülalkohol sobib kasutamiseks vett sisaldavates kreemides, losjoonides ja juuksehooldustoodetes ning ilma veeta salvides ja kehavõides.

Soovitav doseering vett sisaldavates kreemides paksendajana ja kaasemulgaatorina on 0,5–5%, salvides kuni 20%. Tsetearüülalkoholi kasutamiseks kuumuta seda koos rasvadega sulamiseni (75°C).

INCI: Cetearyl Alcohol

 

Allahindlused

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Lahustuvus/segunemine
rasvlahustuv
Tooterühm
paksendaja
806696

Lisainfo

Lahustuvus/segunemine
rasvlahustuv
Tooterühm
paksendaja

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Tsetearüülalkohol 100 g

Tsetearüülalkohol 100 g

Tsetearüülalkohol on taimselt päritolu rasvalkohol toimib kosmeetikatoodetes naha pehmendajana, kaasemulgaatorina, emulsiooni stabiliseerijana ja viskoossuse suurendajana. Sellel on ka konsistentsi tugevdav ja vahtu suurendav omadus. Tsetearüülalkohol annab tootele rikkaliku, kuid kerge tekstuuri. Tsetearüülalkohol sobib kasutamiseks vett sisaldavates kreemides, losjoonides ja juuksehooldustoodetes ning ilma veeta salvides ja kehavõides.

Soovitav doseering vett sisaldavates kreemides paksendajana ja kaasemulgaatorina on 0,5–5%, salvides kuni 20%. Tsetearüülalkoholi kasutamiseks kuumuta seda koos rasvadega sulamiseni (75°C).

INCI: Cetearyl Alcohol