Tsinkoksiid 50 g

Tsinkoksiid 50 g

2,08 €

Tsinkoksiidi kasutatakse kosmeetika- ja nahahooldustoodetes värvaine, paksendaja ja päikesekaitsevahendina. Ainel on nahka kaitsev, haavade parandamist soodustav ja antimikroobne toime. Tsinkotsiidi kasutatakse päikesekaitsekreemide, mähkmelööbe kreemide, dekoratiivkosmeetika ja salvide koostisosana. Tsinkoksiid ei sisalda nanoosakesi.

Doseering salvides 5-20% dekoratiivkosmeetikas kuni 50%.

INCI: zinc oxide

Säilitada jahedas ja kuivas kohas.

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806716

Toote andmed

Sobiv nahatüüp
Probleemne
Omadused kosmeetikas
kaitsekihti moodustav
päevitusjärgne toode
põletikuvastane
Lahustuvus
rasvlahustuv
vees lahustuv

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Tsinkoksiid 50 g

Tsinkoksiid 50 g

Tsinkoksiidi kasutatakse kosmeetika- ja nahahooldustoodetes värvaine, paksendaja ja päikesekaitsevahendina. Ainel on nahka kaitsev, haavade parandamist soodustav ja antimikroobne toime. Tsinkotsiidi kasutatakse päikesekaitsekreemide, mähkmelööbe kreemide, dekoratiivkosmeetika ja salvide koostisosana. Tsinkoksiid ei sisalda nanoosakesi.

Doseering salvides 5-20% dekoratiivkosmeetikas kuni 50%.

INCI: zinc oxide

Säilitada jahedas ja kuivas kohas.