Bisabolool 5 ml

2,92 €

Bisabolooli saadakse aurudestillatsiooni teel Brasiilias kasvava korvõielise Eremanthus erythropappus puidust. Läbipaistev, õlitaoline vedelik on meeldiva lillelõhnaga. Bisaboloolil on põletikuvastased omadused, mis aitavad leevendada nahaärritusi.See rahustab nahka pärast kokkupuudet UV-kiirgusega ning leevendab päikesepõletusi ja punetust. Bisabolool sisaldab pantenooli, mis tõmbab õhust niiskust ligi ja hoiab seda nahas. Bisabolool stimuleerib ka kollageeni tootmist, mis aitab hoida nahka elastsena.

Õlis lahustuvat bisabolooli võib kasutada nii õlipõhistes toodetes kui emulgaatoriga kreemides. Aktiivaine lisatakse tootesse jahtumisfaasis.

Soovitav doseering on 0,1% - 1%

INCI: bisabolol

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806719

Toote andmed

INCI
INCI: bisabolol
Sobiv nahatüüp
Probleemne
Tundlik
Vananev
Omadused kosmeetikas
nahka uuendav
päevitusjärgne toode
põletikuvastane
rahustav

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Bisabolool 5 ml

Bisabolool 5 ml

Bisabolooli saadakse aurudestillatsiooni teel Brasiilias kasvava korvõielise Eremanthus erythropappus puidust. Läbipaistev, õlitaoline vedelik on meeldiva lillelõhnaga. Bisaboloolil on põletikuvastased omadused, mis aitavad leevendada nahaärritusi.See rahustab nahka pärast kokkupuudet UV-kiirgusega ning leevendab päikesepõletusi ja punetust. Bisabolool sisaldab pantenooli, mis tõmbab õhust niiskust ligi ja hoiab seda nahas. Bisabolool stimuleerib ka kollageeni tootmist, mis aitab hoida nahka elastsena.

Õlis lahustuvat bisabolooli võib kasutada nii õlipõhistes toodetes kui emulgaatoriga kreemides. Aktiivaine lisatakse tootesse jahtumisfaasis.

Soovitav doseering on 0,1% - 1%

INCI: bisabolol