Allantoin 10 g

1,67 €

Allantoiin on niisutavate ja ja ärritust vähendavate omadustega valge pulber, mis soodustab epidermise rakkude uuenemist. Allantoiinil on keratolüütiline toime, see aitab lõhustada nahapaksendeid. Aine niisutav toime tuleneb selle võimest suurendada rakkude vahel seotava vee kogust. Rahustav, ärritust vähendav ja nahka kaitsev toime on tingitud allantoiini võimest moodustada komplekse ja neutraliseerida paljusid ärritavaid ja sensibiliseerivaid aineid. Alantoiini kasutatakse palju kuivale nahale mõeldud toodete koostisosana.Samuti kasutatakse seda tihti päikesejärgsete toodete ja dermatoloogiliste salvide koostises. Kreemis sisalduv allantoiin kiirendab surnud naharakkude eraldumist, muutes naha siledamaks. Tänu epiteelirakkude paljunemise kiirenemisele toimub naha kiirem taastumine.

Allantoini kasutamine

Allantoiini võib lisada nii emulgaatoriga kreemidesse kui rasva baasil salvidesse. Allantoiin on osaliselt vees lahustuv - kuni 0,5%. Kogust võib suurendada kuni 2%, kuid suurema kontsentratsiooni korral tuleb allantoiin emulsiooni lisada kõrgemal temperatuuri - 50 ° C juures. Salvidesse lisatakse allantoiin pulbrina. Lisamise hetkel võiks salv olla juba pisut paksenenud. Segada tahkumiseni, et pulber purgi põhja ei valjuks.

INCI: Allantoin

Parim enne 02.25

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806728

Toote andmed

INCI
Allantoin
Sobiv nahatüüp
Kuiv
Normaalne
Probleemne
Tundlik
Sobiv juuksetüüp
Keskmine poorsus
Kõrge poorsus
Madal poorsus
Omadused kosmeetikas
päevitusjärgne toode
põletikuvastane
rahustav
Kasutamine
rasvlahustuv
vees lahustuv
Lahustuvus
rasvlahustuv
vees lahustuv
Pakend
Taassuletav püstpakend
Tooterühm
aktiivaine

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Allantoin 10 g

Allantoin 10 g

Allantoiin on niisutavate ja ja ärritust vähendavate omadustega valge pulber, mis soodustab epidermise rakkude uuenemist. Allantoiinil on keratolüütiline toime, see aitab lõhustada nahapaksendeid. Aine niisutav toime tuleneb selle võimest suurendada rakkude vahel seotava vee kogust. Rahustav, ärritust vähendav ja nahka kaitsev toime on tingitud allantoiini võimest moodustada komplekse ja neutraliseerida paljusid ärritavaid ja sensibiliseerivaid aineid. Alantoiini kasutatakse palju kuivale nahale mõeldud toodete koostisosana.Samuti kasutatakse seda tihti päikesejärgsete toodete ja dermatoloogiliste salvide koostises. Kreemis sisalduv allantoiin kiirendab surnud naharakkude eraldumist, muutes naha siledamaks. Tänu epiteelirakkude paljunemise kiirenemisele toimub naha kiirem taastumine.

Allantoini kasutamine

Allantoiini võib lisada nii emulgaatoriga kreemidesse kui rasva baasil salvidesse. Allantoiin on osaliselt vees lahustuv - kuni 0,5%. Kogust võib suurendada kuni 2%, kuid suurema kontsentratsiooni korral tuleb allantoiin emulsiooni lisada kõrgemal temperatuuri - 50 ° C juures. Salvidesse lisatakse allantoiin pulbrina. Lisamise hetkel võiks salv olla juba pisut paksenenud. Segada tahkumiseni, et pulber purgi põhja ei valjuks.

INCI: Allantoin

Parim enne 02.25