Arbuus aroomiõli

Arbuus aroomiõli 30 ml

3,33 €

Arbuus aroomiõli 

Värske ja puuviljane, suvine lõhn. 

Aroomiõli kasutamine kosmeetikas

100 g kosmeetikatoote lõhnastamisel kasuta 10 -20 tilka, ühest pudelist piisab 3-6 kg kosmeetikatoodete lõhnastamiseks. Ära kasuta aroomiõli huuletoodetes.

Aroomiõli kasutamine seebi valmistamisel

Seebimassi lõhnastamisel kasuta kuni 20 tilka aroomiõli 100 g seebimassi kohta, ühest pudelist piisab 3 kg seebi lõhnastamiseks.

Ise tehtud seebi sees kasutamisel sõltub aroomiõli kogus kasutatavast seebi valmistamise tehnoloogiast. Külmmeetodi puhul saab ühe pudeli aroomiõliga lõhnastada u 1,5 kg isetehtud seepi, kuummeetodi puhul kuni 3 kg.

Aroomiõli kasutamine küünalde valmistamisel

Küünalde valmistamine - sojavaha küünalde valmistamisel kasuta kuni 6% vaha massist

Aroomiõli ohutusalane teave

Aroomiõli ohutus on testitud vastavalt International Fragrance Association (IFRA) standardile, mis määrab ära maksimaalse ohutu kasutusmäära, mida ületada ei tohi. Kasutusmäärad sõltuvad toote tüübist, kui tundlik on nahk antud piirkonnas ja kui pikaajaline on kokkupuude.

Sellest lähtuvalt on Arbuus aroomiõli maksimaalsed ohutud kasutusmäärad tootegruppide kaupa alljärgnevad:

  • Huuletooted, suuvesi ja hambapasta – aroomiõli kasutamine ei ole lubatud
  • Deodorandid ja higistamisvastased ained maksimaalselt 5%
  • Tooted raseeritud nahale, silmatooted, lastele mõeldud tooted, kehakreemid, kehaõlid jalahooldustooted ja parfüümid, näohooldustooted, näomaskid, kätekreemid, näomaskid,tahked šampoonid ja kuivšampoonid  - kuni 20%
  • Pesuvahendid (seep, šampoon, palsam) -kuni 25%

INCI Parfum (Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, alpha-Hexylcinnamaldehyde, alpha-iso-Methylionone, dl-Citronellol, p-t-Butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyd)

Toodet kasutada ainult lahjendatult. Lahjendamata aroomiõli võib põhjustada nahaärritust ja allergilist nahareaktsiooni.

Säilita aroomiõli suletud pakendis jahedas, kuivas ja pimedas kohas. Ideaalne säilitustemperatuur on 15-20° C.

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Kirjeldus

Aroomiõli ohutusalane teave

Aroomiõli ohutus on testitud vastavalt International Fragrance Association (IFRA) standardile, mis määrab ära maksimaalse ohutu kasutusmäära, mida ületada ei tohi. Kasutusmäärad sõltuvad toote tüübist, kui tundlik on nahk antud piirkonnas ja kui pikaajaline on kokkupuude.

Sellest lähtuvalt on Arbuus aroomiõli maksimaalsed ohutud kasutusmäärad tootegruppide kaupa alljärgnevad:

  • Huuletooted, suuvesi ja hambapasta – aroomiõli kasutamine ei ole lubatud
  • Deodorandid ja higistamisvastased ained maksimaalselt 5%
  • Tooted raseeritud nahale, silmatooted, lastele mõeldud tooted, kehakreemid, kehaõlid jalahooldustooted ja parfüümid, näohooldustooted, näomaskid, kätekreemid, näomaskid,tahked šampoonid ja kuivšampoonid  - kuni 20%
  • Pesuvahendid (seep, šampoon, palsam) -kuni 25%

INCI Parfum (Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, alpha-Hexylcinnamaldehyde, alpha-iso-Methylionone, dl-Citronellol, p-t-Butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyd)

Toodet kasutada ainult lahjendatult. Lahjendamata aroomiõli võib põhjustada nahaärritust ja allergilist nahareaktsiooni.

Säilita aroomiõli suletud pakendis jahedas, kuivas ja pimedas kohas. Ideaalne säilitustemperatuur on 15-20° C.

Tooteinfo

806730

Toote andmed

Lõhna kirjeldus
puuviljane
värske
Tooraine
Sünteetiline tooraine.
Pakend
klaaspudel
Tooterühm
aroomiõli

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Arbuus aroomiõli 30 ml

Arbuus aroomiõli 30 ml

Arbuus aroomiõli 

Värske ja puuviljane, suvine lõhn. 

Aroomiõli kasutamine kosmeetikas

100 g kosmeetikatoote lõhnastamisel kasuta 10 -20 tilka, ühest pudelist piisab 3-6 kg kosmeetikatoodete lõhnastamiseks. Ära kasuta aroomiõli huuletoodetes.

Aroomiõli kasutamine seebi valmistamisel

Seebimassi lõhnastamisel kasuta kuni 20 tilka aroomiõli 100 g seebimassi kohta, ühest pudelist piisab 3 kg seebi lõhnastamiseks.

Ise tehtud seebi sees kasutamisel sõltub aroomiõli kogus kasutatavast seebi valmistamise tehnoloogiast. Külmmeetodi puhul saab ühe pudeli aroomiõliga lõhnastada u 1,5 kg isetehtud seepi, kuummeetodi puhul kuni 3 kg.

Aroomiõli kasutamine küünalde valmistamisel

Küünalde valmistamine - sojavaha küünalde valmistamisel kasuta kuni 6% vaha massist

Aroomiõli ohutusalane teave

Aroomiõli ohutus on testitud vastavalt International Fragrance Association (IFRA) standardile, mis määrab ära maksimaalse ohutu kasutusmäära, mida ületada ei tohi. Kasutusmäärad sõltuvad toote tüübist, kui tundlik on nahk antud piirkonnas ja kui pikaajaline on kokkupuude.

Sellest lähtuvalt on Arbuus aroomiõli maksimaalsed ohutud kasutusmäärad tootegruppide kaupa alljärgnevad:

  • Huuletooted, suuvesi ja hambapasta – aroomiõli kasutamine ei ole lubatud
  • Deodorandid ja higistamisvastased ained maksimaalselt 5%
  • Tooted raseeritud nahale, silmatooted, lastele mõeldud tooted, kehakreemid, kehaõlid jalahooldustooted ja parfüümid, näohooldustooted, näomaskid, kätekreemid, näomaskid,tahked šampoonid ja kuivšampoonid  - kuni 20%
  • Pesuvahendid (seep, šampoon, palsam) -kuni 25%

INCI Parfum (Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, alpha-Hexylcinnamaldehyde, alpha-iso-Methylionone, dl-Citronellol, p-t-Butyl-alpha-methylhydrocinnamic aldehyd)

Toodet kasutada ainult lahjendatult. Lahjendamata aroomiõli võib põhjustada nahaärritust ja allergilist nahareaktsiooni.

Säilita aroomiõli suletud pakendis jahedas, kuivas ja pimedas kohas. Ideaalne säilitustemperatuur on 15-20° C.