

Ühiku hind: 20,33 € / 100 ml
Gracefruit Freesia & Pear on puuviljane ja lilleline lõhn roosi, patšuli, merevaigu ja valge muskuse nootidega. Lõhnabuketis domineerivad pigem lille- kui puuviljaaroomid. Aroomiõli on saadaval 15 ja 100 ml pakendis. 15 ml aroomiõli on pakendatud tilgutiga klaaspudelisse, 100 ml aroomiõli keeratava korgiga plastpudelisse.
INCI: Parfum (linalool, limonene, geraniol, citronellol, citral)
Kosmeetika valmistamisel lisa aroomiõli kuni 1% toote massist. Aroomiõli sobib kasutamiseks kreemides, vedelseebis ja šampoonis. Ära kasuta huuletoodetes. Näotoodetes soovitame hoida aroomiõli koguse alati alla 0,5%. Aroomiõli lisatakse kosmeetikatootesse jahtumisfaasis. Sega lõhn toote sisse kui see on umbes käesoe. Jälgi, et aine oleks korralikult segunenud.
Seebimassi sees soovitame kasutada kuni 10 g 1 kg seebimassi kohta. Sega lõhn massi sisse otse enne vormi valamist.
Külmmeetodil seebi valmistamisel soovitame kasutada 30 g aroomiõli 1 kg rasvade kohta, kuummeetodi puhul 15-20 g 1 kg rasvade kohta. Aroomiõli lisatakse seebi sisse kõige viimasena, enne vormi valamist. Freesia & pirn aroomiõli võib külmmeetodil seebi valmistamisel kiirendada seebistumist. Selleks, et mass liiga kiiresti ei pakseneks, peab vee kogus olema vähemalt 330 g 1 kg rasvade kohta. Seebistumist aeglustab lusikaga segamine pärast aroomiõli lisamist ning ka seebisegu temperatuuri madalal - 30-35 kraadi juures hoidmine. See aroomiõli ei muuda seebisegu värvi.
Sojavahast valmistatud küünaldes on maksimaalne doseering 6%.
Toote andmed