Steariinhape 100 g

2,08 €

Taimse steariinhappe tooraineks on palmirasv, mille tootmisel on järgitud RSPO põhimõtteid. Steariinhapet kasutatakse kosmeetikatoodete paksendamiseks ja stabiliseerimiseks ja viskoossuse tõstmiseks. Steariinhape loob naha pinnale kaitsva kihi, mis aitab niiskust nahas hoida. Kaasemulgaatorina on steariinhappel emulsiooni stabiliseeriv toime.

Steariinhappe kasutamine

Emulgaatoriga kreemides lisatakse steariinhape õlifaasi, sulatades selle koos rasvade, vahade ja emulgaatoriga. Steariinhape sulab umbes. 60°C juures.

Doseerimine: kreemides 2–7% tahketes võietes, kreemides deodorantides ja kehavõides 5–30%, seebis 5-15%.

INCI: stearic acid

Parim enne 06.22

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806697

Toote andmed

Omadused kosmeetikas
kaitsekihti moodustav
Tooterühm
paksendaja

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Steariinhape 100 g

Steariinhape 100 g

Taimse steariinhappe tooraineks on palmirasv, mille tootmisel on järgitud RSPO põhimõtteid. Steariinhapet kasutatakse kosmeetikatoodete paksendamiseks ja stabiliseerimiseks ja viskoossuse tõstmiseks. Steariinhape loob naha pinnale kaitsva kihi, mis aitab niiskust nahas hoida. Kaasemulgaatorina on steariinhappel emulsiooni stabiliseeriv toime.

Steariinhappe kasutamine

Emulgaatoriga kreemides lisatakse steariinhape õlifaasi, sulatades selle koos rasvade, vahade ja emulgaatoriga. Steariinhape sulab umbes. 60°C juures.

Doseerimine: kreemides 2–7% tahketes võietes, kreemides deodorantides ja kehavõides 5–30%, seebis 5-15%.

INCI: stearic acid

Parim enne 06.22