Safloorõli 100 ml

3,33 €

Safloorõli on kergesti imenduv, nahka pehmendav ja toitev õli, mis on rikas polüküllastumata rasvhapete poolest. Safloorõli valmistataksa värvohaka seemnetest pressimise teel. Puhastatud õli on kollakat värvi ja tagasihoidliku lõhnaga. Kuna safloorõli komedogeensuse näitaja on 0, soovitatakse seda ka põletikulisele nahale. Säilitamine: jahedas ja kuivas kohas, valguse eest kaitstult

INCI: carthamus tinctorius seed oil

Parim enne  01.22

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Kirjeldus

Kui soovid kasutada seda taimset õli otse pudelist soovitame mugavamaks kasutamiseks juurde dosaatorit.

Tooteinfo

806709

Toote andmed

Valmistamise meetod
pressitud
puhastatud
INCI
carthamus tinctorius seed oil
Sobiv nahatüüp
Aknele kalduv
Probleemne
Rasune
Tundlik
Omadused kosmeetikas
põletikuvastane
toitev
Tooterühm
taimne õli

Sulle võib meeldida ka

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Safloorõli 100 ml

Safloorõli 100 ml

Safloorõli on kergesti imenduv, nahka pehmendav ja toitev õli, mis on rikas polüküllastumata rasvhapete poolest. Safloorõli valmistataksa värvohaka seemnetest pressimise teel. Puhastatud õli on kollakat värvi ja tagasihoidliku lõhnaga. Kuna safloorõli komedogeensuse näitaja on 0, soovitatakse seda ka põletikulisele nahale. Säilitamine: jahedas ja kuivas kohas, valguse eest kaitstult

INCI: carthamus tinctorius seed oil

Parim enne  01.22