Lanoliin 40 g

Lanoliin 40 g

2,92 €

Lanoliin on vahalaadse konsistentsiga ja omapärase lõhnaga loomne rasv. See on tugevate pehmendavate omadustega, vähendab transepidermaalset veekadu, kaitseb kuiva, ketendavat või kahjustatud nahka. Lanoliin on rasvlahustuv ja leiab laialdast kasutust erinevates ravisalvides ja stabilisaatorina vesi-õlis kreemides.

Soovitav doseering salvis on kuni 20%. Kasutamiseks kuumutatakse lanoliin koos rasvade ja õlidega sulamiseni. Sulamistemperatuur on u 40 ° C.

INCI: adeps lanae anhydricus

Lanoliini ekstraheeritakse värskelt pügatud lambavillast. See ei sobi vegan toodetesse.

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806714

Toote andmed

INCI
INCI: adeps lanae anhydricus
Sobiv nahatüüp
Kuiv
Vananev
Omadused kosmeetikas
nahka uuendav
põletikuvastane
rahustav
Lahustuvus
rasvlahustuv
Tooterühm
aktiivaine

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Lanoliin 40 g

Lanoliin 40 g

Lanoliin on vahalaadse konsistentsiga ja omapärase lõhnaga loomne rasv. See on tugevate pehmendavate omadustega, vähendab transepidermaalset veekadu, kaitseb kuiva, ketendavat või kahjustatud nahka. Lanoliin on rasvlahustuv ja leiab laialdast kasutust erinevates ravisalvides ja stabilisaatorina vesi-õlis kreemides.

Soovitav doseering salvis on kuni 20%. Kasutamiseks kuumutatakse lanoliin koos rasvade ja õlidega sulamiseni. Sulamistemperatuur on u 40 ° C.

INCI: adeps lanae anhydricus

Lanoliini ekstraheeritakse värskelt pügatud lambavillast. See ei sobi vegan toodetesse.