Sheavõiga seebimass 1 kg
Taimsest toorainest seebi muudavad niisutavasks glütseriin ja mahesertifikaadiga sheavõi. Valge seebimass on läbipaistmatu ja neutraalse lõhnaga. Seebimass sisaldab värvi stabilisaatorit, mis vähendab vanilliini mõju seebimassi värvile ja vähendab selle pruuniks muutumist. Vanilliini sisaldavad mitmed magusad šokolaadi ja vaniljelõhnalised aroomiõlid.
Sheavõiga seebimassi sulamistemperatuur on 60 -65 kraadi, sulatamisel ei tohiks seepi kuumutada üle 70 kraadi, üle kuumutamine vähendab seebi vahutavust ja muudab värvi kollaseks.
Kirjeldus
Seebi valmistamine seebimassist
- Tükelda seebimass väiksemateks, 1-2 cm küljepikkusega kuubikuteks.
- Sulata kuubikud pliidil veevannil või mikrolaineahjus. Sulatamisel on oluline jälgida, et seebimass sulaks ühtlaselt ja ei kuumeneks üle. Üle 70-kraadisel temperatuuril osa vedelikust aurustub, seebi vahutavus väheneb ja ja seebi värvus võib tumeneda.
- Sega sulanud seebi sisse lisandid: eeterlik õli või aroomiõli ja soovi korral mica või seebivärv.
- Lase seebil tahkuda. Tahkumiseks on parim toatemperatuur. Külmkapis võib seebi pealispind kiire kokkutõmbumise tulemusena kortsuliseks muutuda.
- Tahkunud seebid eemalda vormist ja pakenda õhukindlalt. See takistab vee aurustumist ja lõhnade lendumist. Pärast tahkumist on seebid kohe kasutusvalmis.
Juhendid seebimassist seebi valmistamiseks:
Tooteinfo
Toote andmed
- INCI
- Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Polysorbate 20, Sodium Thiosulfate, Titanium Dioxide, Etidronic Acid. *Organic Certified
- Päritolumaa
- Euoopa Liit
- Tooterühm
- seebimass
Sulle võib meeldida ka
Lisainfo
- INCI
-
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Polysorbate 20, Sodium Thiosulfate, Titanium Dioxide, Etidronic Acid. *Organic Certified
- Päritolumaa
-
Euoopa Liit
- Tooterühm
-
seebimass