Sidrunhape 250 g

2,92 €

Sidrunhape

Sidrunhapet kasutatakse kosmeetikas laialdaselt pH reguleerimiseks ja antioksüdandina. Sidrunhape on ka üks vannipommide põhikomponente.

INCI: citric acid

Parim enne 08.23

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806677

Toote andmed

Lahustuvus
vees lahustuv
Pakend
Taassuletav püstpakend
Tooterühm
aktiivaine

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Sidrunhape 250 g

Sidrunhape 250 g

Sidrunhape

Sidrunhapet kasutatakse kosmeetikas laialdaselt pH reguleerimiseks ja antioksüdandina. Sidrunhape on ka üks vannipommide põhikomponente.

INCI: citric acid

Parim enne 08.23