• Uus
DHA looduslik isepruunistaja
  • DHA looduslik isepruunistaja

DHA looduslik isepruunistaja 25 g

3,00 €
Kogus

DHA on taimset päritolu kosmeetiline komponent loodusliku ja kauakestva päevituse saamiseks. Isepruunistaja on nahasõbralik ja kahjutu toode, mis ei vaja aktiveerimiseks päikesekiirgust. Tegemist on fermentatsioonil põhineva nisu ja rapsi baasil valmistatud tootega. Naha värvimuutus on nähtav mõne tunni jooksul pärast kreemi pealekandmist ja see kestab 3-7 päeva. Pruun jume hajub järk-järgult surnud rakkude eemaldumisega. Pruuni tooni intensiivsus sõltub pealekandmiste arvust ja DHA kontsentratsioonist tootes.

Isepruunistaja kasutamine

Isepruunistajat saab kasutada aktiivainena vett sisaldavates kreemides. Lisa isepruunistaja kreemi sisse jahtumisfaasis. Temperatuur peab olema alla 40 ° C. Doseering 1,5–5% muudab naha jumekamaks, 5–12% annab pruuni värvuse. Toode on stabiilne pH 4,5–6,5 juures. Maksimaalse doseeringu korral tasub vähendada kreemiretseptis vedeliku kogust 5 g/100 g kohta.

INCI: Dihydroxyacetone (and) Water.

Säilitada jahedas ja kuivas kohas, valguse eest kaitstult.

 

Allahindlused

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Omadused kosmeetikas
nahka tooniv
Tooraine
Looduslik tooraine
Tooterühm
aktiivaine
806690

Lisainfo

Omadused kosmeetikas
nahka tooniv
Tooraine
Looduslik tooraine
Tooterühm
aktiivaine

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

DHA looduslik isepruunistaja 25 g

DHA looduslik isepruunistaja 25 g

DHA on taimset päritolu kosmeetiline komponent loodusliku ja kauakestva päevituse saamiseks. Isepruunistaja on nahasõbralik ja kahjutu toode, mis ei vaja aktiveerimiseks päikesekiirgust. Tegemist on fermentatsioonil põhineva nisu ja rapsi baasil valmistatud tootega. Naha värvimuutus on nähtav mõne tunni jooksul pärast kreemi pealekandmist ja see kestab 3-7 päeva. Pruun jume hajub järk-järgult surnud rakkude eemaldumisega. Pruuni tooni intensiivsus sõltub pealekandmiste arvust ja DHA kontsentratsioonist tootes.

Isepruunistaja kasutamine

Isepruunistajat saab kasutada aktiivainena vett sisaldavates kreemides. Lisa isepruunistaja kreemi sisse jahtumisfaasis. Temperatuur peab olema alla 40 ° C. Doseering 1,5–5% muudab naha jumekamaks, 5–12% annab pruuni värvuse. Toode on stabiilne pH 4,5–6,5 juures. Maksimaalse doseeringu korral tasub vähendada kreemiretseptis vedeliku kogust 5 g/100 g kohta.

INCI: Dihydroxyacetone (and) Water.

Säilitada jahedas ja kuivas kohas, valguse eest kaitstult.