• Uus

Honeyquat 28 g

3,00 €
Kogus

Honeyquat on mee baasil valmistatud suure niiskuse sidumise võimega kosmeetiline aktiivaine. Kosmeetikatoodetes aitab Honeyquat naha niiskuse taset hoida ja muudab naha pehmemaks ja plastilisemaks. Sobib nii maha pestavate kui nahale jäetavate toodete valmistamiseks. Madala molekulmassi tõttu suudab Honeyquat hõlpsasti juuksekarva tungida ja parandada kuivade, tuhmide juuste niiskussisaldust. Aitab taastada juuste läike ja sära. Aitab vähendada staatilist elektrit ja muudab juuksed märjalt paremini kammitavaks.

Honeyquat kasutamine

Merevaigukollane vedelik on vees lahustuv ja ei sobi seega ainult õli baasil valmistatud toodetesse. Komponent segatakse tootesse jahtumisfaasis. Soovitav doseering on 2-5%

INCI: hydroxypropyltrimonium honey

Parim enne 04.22

 

Allahindlused

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

INCI
hydroxypropyltrimonium honey
Omadused kosmeetikas
annab juustele läike
niisutav
Lahustuvus/segunemine
vees lahustuv
Tooterühm
aktiivaine
806700

Lisainfo

INCI
hydroxypropyltrimonium honey
Omadused kosmeetikas
annab juustele läike
niisutav
Lahustuvus/segunemine
vees lahustuv
Tooterühm
aktiivaine

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Honeyquat 28 g

Honeyquat 28 g

Honeyquat on mee baasil valmistatud suure niiskuse sidumise võimega kosmeetiline aktiivaine. Kosmeetikatoodetes aitab Honeyquat naha niiskuse taset hoida ja muudab naha pehmemaks ja plastilisemaks. Sobib nii maha pestavate kui nahale jäetavate toodete valmistamiseks. Madala molekulmassi tõttu suudab Honeyquat hõlpsasti juuksekarva tungida ja parandada kuivade, tuhmide juuste niiskussisaldust. Aitab taastada juuste läike ja sära. Aitab vähendada staatilist elektrit ja muudab juuksed märjalt paremini kammitavaks.

Honeyquat kasutamine

Merevaigukollane vedelik on vees lahustuv ja ei sobi seega ainult õli baasil valmistatud toodetesse. Komponent segatakse tootesse jahtumisfaasis. Soovitav doseering on 2-5%

INCI: hydroxypropyltrimonium honey

Parim enne 04.22