Olliva emulgaator 25 g

Olliva emulgaator 25 g

2,92 €

 

Oliiviõli baasil valmistatud emulgaator  on mõeldud kasutamises õli-vees kreemides. Emulgaator lisatakse tootesse õlifaasis. Õli ja emulgaatorit kuumutatakse veevannil seni, kuni emulgaator on sulanud. Emulgaator sulab umbes 70 kraadi juures.

Stabiilsuse ja viskoossuses suurendamiseks võib Olliva emulgaatorit kasutada koos kaasemulgaatoriga (tsetüülalkohol).

Soovitav doseering on 5-10%. Sobiv pH vahemik on 3-12.

Emulgaator sarnaneb koostiselt Olivem1000 emulgaatorile ja sobib seda asendama kõigis Olivem1000 mõeldud retseptides.

INCI: Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate.

Säilita jahedas ja kuivas kohas, valguse eest kaitstult

Baasretsept kreemi valmistamiseks (100 g)

5 g Olliva emulgaatorit

20 g taimset võid või õli

77 g keedetud või destilleeritud vett

kuni 1 g säilitusainet

kuni 1 g aroomiõli või eeterlikku õli

Kreemi valmistamine:

1. Kuumuta emulgaatorit ja õlisid kuni kõik tahked komponendid on sulanud ja vedelik läbipaistev (u 70-75 C).

2. Keedetud vesi jahutada samuti temperatuurini 70 C. Lisa rasvasegu aeglaselt veesegule.

3. Sega saumikseriga paari minuti jooksul, seejärel sega aeg-ajalt kuni segu on käesoe. Lisa lõhnaaine ja säilitusaine. Vala valmis kreem purki.

Säilitusainega kreem säilib kuni 6 kuud.

 

 

Pakkumised

 

Suurem ost, parem hind

 

Üle 50 EUR pakiautomaati tasuta!

 

10 aastat kogemust

Tooteinfo

806750

Toote andmed

Tooraine
Looduslik tooraine
Tooterühm
emulgaator

Kommentaarid Kõik hinnangud

Kirjuta oma hinnang

Olliva emulgaator 25 g

Olliva emulgaator 25 g

 

Oliiviõli baasil valmistatud emulgaator  on mõeldud kasutamises õli-vees kreemides. Emulgaator lisatakse tootesse õlifaasis. Õli ja emulgaatorit kuumutatakse veevannil seni, kuni emulgaator on sulanud. Emulgaator sulab umbes 70 kraadi juures.

Stabiilsuse ja viskoossuses suurendamiseks võib Olliva emulgaatorit kasutada koos kaasemulgaatoriga (tsetüülalkohol).

Soovitav doseering on 5-10%. Sobiv pH vahemik on 3-12.

Emulgaator sarnaneb koostiselt Olivem1000 emulgaatorile ja sobib seda asendama kõigis Olivem1000 mõeldud retseptides.

INCI: Cetearyl Olivate (and) Sorbitan Olivate.

Säilita jahedas ja kuivas kohas, valguse eest kaitstult

Baasretsept kreemi valmistamiseks (100 g)

5 g Olliva emulgaatorit

20 g taimset võid või õli

77 g keedetud või destilleeritud vett

kuni 1 g säilitusainet

kuni 1 g aroomiõli või eeterlikku õli

Kreemi valmistamine:

1. Kuumuta emulgaatorit ja õlisid kuni kõik tahked komponendid on sulanud ja vedelik läbipaistev (u 70-75 C).

2. Keedetud vesi jahutada samuti temperatuurini 70 C. Lisa rasvasegu aeglaselt veesegule.

3. Sega saumikseriga paari minuti jooksul, seejärel sega aeg-ajalt kuni segu on käesoe. Lisa lõhnaaine ja säilitusaine. Vala valmis kreem purki.

Säilitusainega kreem säilib kuni 6 kuud.