Tahke kätekreem sheavõi ja kakaovõiga
Käte vahel hõõrudes sulab tahkest kreemipalast paras kogus niisutavaid rasvu ja kaitsvat mesilasvaha käte kaitsmiseks ja toitmiseks.
Sa vajad:
30 g kakaovõid
30 g sheavõid
30 g mesilasvaha
max 20 tilka (1 ml) aroomiõli või eeterlikku õli
Silikoonvorm kreemi vormimiseks
Purk kreemipalade säilitamiseks
Klaaspurk ja pott sulatamiseks
Valmistamine:
1. Kaalu klaaspurki sheavõi mesilasvaha, kakaovõi.
2. Kuumuta veevannil kuni kõik komponendid on sulanud. Segu muutub läbipaistvaks.
3. Enne vormi valamist lisa soovi korral lõhnaaine.
4. Vala vormi ja lase tahkuda.
5. Eemalda lõplikult tahkunud kreemipalad vormist ja säilita purgis.
Suvel ja siseruumides on kreemipala pisut pehmem, õues külmaga tahkem. Kui soovid pehmemat kreemi, lisa pisut vähem mesilasvaha.
Kasutamine:
Hõõru kreemipala käte vahel. Pala suab kehasoojuse mõjul ning rasvad ja õlid imenduvad nahasse.
Related products
Mahe rafineerimata sheavõi
Mesilasvaha
Silikoonvorm 15 kärge
Silikoonvorm 6 mesilast
Mahe kakaovõi
Kakaovõi
Mahe sheavõi puhastatud
Related posts
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Taimsete õlide kasutamine kosmeetikas
                                    
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Juuksepalsami valmistamine
                                    
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Pihustatav losjoon fraktsioneeritud kookosõliga
                                    
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Kolme komponendiga huulepulk
                                    
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Kreemi baasretsept Olivem1000 emulgaatoriga
                                    
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Vahustatud sheavõi
                                    
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Kreem ja võie porgandiõliga
                                    
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Eestikeelsed kosmeetika valmistamise raamatud
                                    
                                                                                                    
                                                                                            
                                                                        Aroomiõlid ja eeterlikud õlid
                                    
  
                                                                                                                    
                                                                                                            
                                                                                                                    
                                                                                                            
                                                                                                                    
                                                                                                            
                                                                                                                    
                                                                                                            
                                                                                                                    
                                                                                                            
                                                                                                                    
                                                                                                            
                                                                                                                    
                                                                                                            
                                                                                                                    
                                                                                                            
Leave a comment